Cu ce se ocupă Mihai Onilă, fost component al trupei AXXA, în Belgia, unde e stabilit de șase ani

04.05.2020, 11:29
Cu ce se ocupă Mihai Onilă, fost component al trupei AXXA, în Belgia, unde e stabilit de șase ani
Cu ce se ocupă Mihai Onilă, fost component al trupei AXXA, în Belgia, unde e stabilit de șase ani

Mihai Onilă, fost component al trupei AXXA, este stabilit în Belgia de șase ani. Despre viața lui de acolo și despre afacerea pe care o are a oferit acesta amănunte în cadrul unui interviu.

Mihai Onilă a explicat că În Belgia, acolo unde locuiește, măsurile de restricție din cauza coronavirusului sunt respectate cu strictețe de oameni.

”Restricțiile sunt destul de clare, dar oamenii se respectă între ei, respectă restricțiile și stau în casele lor, nu există amenzi, pentru că oamenii se supun regulilor cu respect, iar în fiecare zi ies pe balcoane sau la uși, la ora 20.00, și aplaudă eforturile medicilor și al oamenilor care muncesc”, a declarat Mihai Onilă pentru click.ro.

Artistul a vorbit și despre afacerea pe care o are.

”Este vorba despre un magazin online, care conține produse de sănătate, înfrumusețare, produse anti-îmbătrânire, întreținere și de igienă, pe un format piramidal, în care fiecare om are acces la produse net superioare celor de pe piața de consum, cu posibilități reale de a face și bănuți în plus din fața computerului și din confortul propriei case. Este foarte clar că acest comerț online va înlocui cu cel puțin 80% comerțul exterior în condițiile actuale”, a spus Mihai Onilă.

Întrebat dacă s-ar întoarce definitiv în România, Mihai Onilă a afirmat:

”Da, în misiunea mea este scris să mă întorc în țară atunci când toate aceste probleme vor dispărea, inclusiv această goană nebună după bani fără logică și fără suflet. Aș reveni atunci ca profesor al Spiritului uman. Sincer, vă mărturisesc că îmi doresc să fiu parte din învățământul adevărat, din viitor, care nu va mai avea nici o legătură cu învățământul actual, depășit și inutil”.

citește și...