Mihai Onilă se însoară la cinci ani de la moartea fetiței sale. Fostul solist de la AXXA a dat detalii despre eveniment

27.07.2021, 14:55
Mihai Onilă se însoară la cinci ani de la moartea fetiței sale. Fostul solist de la AXXA a dat detalii despre eveniment
Mihai Onilă se însoară la patru ani de la moartea fetiței sale.

Mihai Onilă, fostul solist al trupei Axxa, se însoară la cinci ani de la moartea fetiței sale. Artistul și-a pierdut în 2016 singurul copil, în vârstă de 10 ani, din cauza unei boli neiertătoare. La scurt timp de la decesul micuței, Mihai Onilă a divorțat de mama fetiței. 

La cinci ani de la această tragedie, cântărețul are motive să zâmbească din nou. Bărbatul și-a refăcut viața cu Laura, femeia pe care a cerut-o recent de soție.

Mihai Onilă se însoară la cinci ani de la moartea fetiței sale

Mihai Onilă a explicat care au fost motivele pentru care a decis să-și schimbe total viața. Nașii cuplului vor fi o pereche de români, stabiliți tot în străinătate, în Belgia.

”Acum 2 ani făceam eforturi uriașe să rămân într-o relație toxică în care ca un orb mai credeam că mai este ceva de salvat! Acum un an am hotărât că într-adevăr nu mai este nimic de salvat și că drumurile noastre se despart iremediabil, anul acesta am șters trecutul.

Cineva ar putea întreba dar cum ai făcut? Păi, știind că creierul meu înregistrează tot ce mi se întâmplă ca să mă ajute cu idea de eu sau la imaginea a cine sunt eu am hotărât să șterg toate amintirile care mă legau la sentimente sau resentimente din trecut și am început cu imaginile din mintea mea, apoi cu imaginile din această realitate, adică toate fotografiile de orice fel! Sunt aproape la 100% cu încheierea acestui proces ca să încep o viață total nouă de la zero”, a mărturisit Mihai Onilă, scrie Fanatik.

Cum a aflat că fiica lui este bolnavă

Mihai Onilă, fost component al trupei AXXA, este stabilit în Belgia de mai bine de șase ani. În urmă cu cinci ani, el mărturisea cum a descoperit că fiica lui Ioana avea probleme grave de sănătate.

‘În 26 mai 2016 am observat că micuța șchiopăta. I-au făcut RMN, dar medicii i-au mai dat doar șase luni de trăit, avea cancer la cap. În noaptea de 23 spre 24 noiembrie, la ora 3.00, a început să respire foarte greu. Am chemat Salvarea, au resuscitat-o, au luat-o la spital, însă după puțin timp a murit’, a declarat Mihai Onilă pentru Impact.ro.

Mihai Onilă este bioterapeut și a vindecat cazuri grave. El susținea că s-a cunoscut cu fiica lui înainte ca aceasta să se nască. Din păcate, pe micuță nu a putut să o salveze. Pentru a-și aduce aminte mereu de ea, Mihai Onilă a păstrat urna cu cenușa fetiței, în casa lui din Belgia.

‘Îmi apărea în gânduri, o auzeam, îmi spune că numele ei este Emy, vorbeam cu ea mental. Atât a fost misiunea ei pe pământ’, mărturisea fostul interpret.

 

citește și...