Mihai Onilă s-a căsătorit a doua oară. Primele declarații ale artistului

22.03.2022, 12:28
Mihai Onilă s-a căsătorit a doua oară. Primele declarații ale artistului
Mihai Onilă s-a căsătorit a doua oară. Primele declarații ale artistului

Mihai Onilă, fostul component al formației Axxa, s-a căsătorit a doua oară. El și actuala sa parteneră, Laura, au decis să facă pasul cel mare în weekend-ul care a trecut. Artistul a dat detalii, la un post de televiziune despre evenimentul important care a avut loc în viața sa și a actualei sale partenere de viață.

Mihai Onilă a anunțat  pe contul său de Facebook, în vara anului 2020, că s-a despărțit de soția sa, AdrianaCei doi erau stabiliți în Belgia de mai mulți ani.  În anul 2016, Mihai Onilă, fostul component al trupei Axxa, și soția sa au trecut printr-o mare dramă. Fetița lor, e doar 10 ani, Ioana Emily Hope, a încetat din viață în urma unei afecţiuni fără leac, tumoare pe creier. Mihai Onilă a trecut peste separarea de soția sa și de ceva vreme trăiește o nouă poveste de dragoste alături de Laura.

Mihai Onilă și Laura s-au căsătorit în weekend-ul care a trecut, în data de 19 martie 2022. Despre evenimentul important care a avut loc în viața sa a făcut declarații artistul la postul de televiziune Antena Stars.

Mihai Onilă s-a căsătorit a doua oară. ”Suntem extraordinar de bucuroși că am făcut pasul respectiv”

”Am prestabilit-o de ceva timp, dar știi cum e, mai bine să nu spui decât după ce s-a întâmplat. (…) Suntem extraordinar de bucuroși că am făcut pasul respectiv. (…) Am avut ceva emoții, având în vedere că e un eveniment foarte important în viața noastră, dar doar ca să fie bine acolo. În rest, emoții nu am avut, eu sunt deja sigur pe ceea ce simt. Eram sigur și pe sentiimentele Laurei, deci din partea asta emoții nu am (…) Ne-am propus să facem un fel de party mic alături de niște prieteni dragi. Noi suntem persoane mai intime, ne place să fim noi și să fie totul mai personal”, a declarat Mihai Onilă, potrivit spynews.ro.

„Eu am obiceiul să spun ”te iubesc ca sarea în bucate”. Este povestea care mi-a acompaniat copilăria. (…) Ea este cea fără de care nu putem trăi și asta simt și eu față de ea. Este ceea ce îi transmit ei ca mesaj pentru totdeauna”, a completat artistul.

citește și...