Motivul pentru care Mihai Onilă s-a despărțit de soția sa. ”Au existat resentimente din ambele părți”

26.06.2020, 10:44
Motivul pentru care Mihai Onilă s-a despărțit de soția sa. ”Au existat resentimente din ambele părți”
Motivul pentru care Mihai Onilă s-a despărțit de soția sa. ”Au existat resentimente din ambele părți”

Mihai Onilă a explicat care au fost motivele care au dus la separarea de soția sa, Adriana. Artistul afirmă că relația dintre ei s-a răcit după moartea fiicei lor.

În cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, Mihai Onilă a afirmat că dispariția fiicei sale, din urmă cu patru ani, a afectat relația cu partenera lui de viață.

„Cred că pierderea fetiței a răcit sentimentele. Am crezut că ne-a apropiat. Au existat resentimente din ambele părți, chestii care ne-au făcut să ne îndepărtăm”, a declarat Mihai Onilă, citată de spynews.ro.

Artistul a explicat că separarea de soția sa s-a produs în urmă cu două luni și a fost de comun acord.

„S-a încheiat acum două luni printr-o discuție amiabilă și de comun acord. După ce ieșim din criză putem merge la Tribunal. Avem o poveste. Ne-am căsătorit când aveam 25 de ani”, a mai declarat Mihai Onilă.

A anunțat pe Facebook că s-a separat de soție

Mihai Onilă, în vârstă de 49 de ani, a anunțat miercuri seară pe contul său de Facebook, că s-a despărțit de soția sa, Adriana. De altfel, la status, pe contul lui de socializare apare că este despărțit. Cei doi erau stabiliți în Belgia. În anul 2016, Mihai Onilă și soția sa au trecut printr-o mare dramă. Fetița lor, e doar 10 ani, Ioana Emily Hope, a încetat din viață în urma unei afecţiuni fără leac, tumoare pe creier.

“Îți cer un sfat! Locuiesc de 6 ani în Belgia, iar pe timpul pandemiei, chiar dacă puțini au observat că mi-am schimbat statusul, relația cu soția mea s-a încheiat! Sfatul pe care ți-l cer este unul sincer și dă-mi-l doar dacă ai ceva experiență în legătură cu sfatul pe care ți-l cer! Sfatul este legat de faptul că nu mai am pe nimeni în Belgia și mă gândesc să mă întorc în țară.

Sunt muncitor, în Belgia mi-am făcut și studii de specializare ca inginer de sunet, am propriul meu studio, cine mă cunoaște știe că sunt un solist în regulă, să nu mai trezesc vreo frustrare, că-s terapeut, pot trăi și așa destul de bine, deci ceva de muncă în țară cred eu că găsesc.

Nu am cățel, nu am purcel, nu am casă, nu am mașină, adică am, dar rămân la fosta, am doar un suflet bun și iubitor, în ceea ce privește relațiile îl las pe Dumnezeu să ajungă la mine femeia pe care mi-o trimite El. Acum, întrebarea e, merită să plec din Belgia unde sunt de 6 ani și să mă întorc în țară, sau să nu mă întorc în țară? Tu ce sfat îmi dai?”, a scris Mihai Onilă pe Facebook.

citește și...