Mihaela Rădulescu s-a vaccinat împotriva coronavirusului

21.04.2021, 11:52
Mihaela Rădulescu s-a vaccinat împotriva coronavirusului
Mihaela Rădulescu s-a vaccinat împotriva coronavirusului

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu s-a vaccinat împotriva coronavirusului la Monaco.

Mihaela Rădulescu s-a vaccinat împotriva COVID-19 chiar de ziua de naștere a iubitului ei, sportivul austriac Felix Baumgartner, care a împlinit 52 de ani în data de 20 aprilie, notează click.ro.

Vedeta a publicat o imagine de la vaccinare pe contul său de Instagram.

Mihaela Rădulescu este mama unui băiat

Mihaela Rădulescu este mama unui băiat, Ayan, rezultat din mariajul cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. De câțiva ani, Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner. Înainte de a începe povestea de dragoste cu acesta, Mihaela Rădulescu a format un cuplu cu Dani Oțil, co-prezentatorul matinalului de la postul de televiziune Antena 1.

Vedeta a făcut o declarație extraordinară despre fiul ei, Ayan, în cadrul unui interviu pentru revista Viva, mărturisind că este cea mai mare bucurie a sa.

„Și pe băiatul meu încerc să-l țin cât mai departe de gurile rele, de viața publică, mai ales la vârsta asta. E tot ce am visat despre el, e bucuria mea supremă, e cea mai intensă și definitivă iubire pe care am simțit-o vreodată. Da, e adolescent, da, descoperă iubirea, da, îmi povestește tot și mă topesc de drag. Atât despre băiatul meu”, a mărturisit cea supranumită diva de la Monaco despre fiul său, Ayan, care are 16 ani.

Mihaela Rădulescu regretă că nu a avut mai mulți copii

Prezentatoarea de televiziune Mihaela Rădulescu a mărturisit, într-un interviu, că unul dintre marile sale regrete este acela că nu a avut mai mulți copii. Vedeta a încercat de mai multe ori să rămână însărcinată și chiar s-a gândit la adopție, însă nu a fost să fie.

„De multe ori, dar nu s-a potrivit. Nici să fac un copil, nici să-l adopt, am încercat ambele variante. Rămân, pentru moment, la unul şi bun”, a spus Mihaela Rădulescu, potrivit revistei Avantaje.

”Aş fi făcut mai mulți copii şi ceva mai devreme, în loc să fi fost atât de preocupată de muncă şi de succesul profesional. Sunt bune şi alea, nu zic nu, dar îmi place să fiu mamă şi simt că n-aş fi dat greş cu încă vreo doi, trei copii”, a mai spus cea supranumită diva de la Monaco.

citește și...