Apariția care pune capăt speculațiilor. Mihaela Rădulescu, alături de iubit

23.06.2020, 11:59
Apariția care pune capăt speculațiilor. Mihaela Rădulescu, alături de iubit
Apariția care pune capăt speculațiilor. Mihaela Rădulescu, alături de iubit

Mihaela Rădulescu a apărut într-un interviu la o emisiune de televiziune. Lângă ea și-a făcut apariția lși iubitul său, sportivul austriac Felix Baumgartner.

În ultima perioadă de timp au existat tot felul de speculații în ceea ce privește viața sentimentală a Mihaelei Rădulescu. S-a zvonit că aceasta nu ar mai forma un cuplu cu spotivul austriac Felix Baumgartner. Însă, lucrurile nu stau deloc așa. În cadrul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV, Mihaela Rădulescu a intrat în direct de acasă, iar, la un moment dat, lângă ea și-a făcut apariția și Felix Baumgartner, semn că relația lor nu este nici pe departe la un pas de a se încheia.

”Bine fac. Sunt la Monaco. M-ai prins în treburi prin casă. E frumos, e bine. Instalam cablul de fibră optică. Se dau găuri, se fac tot felul de chestii. Abia azi aflăm dacă o să avem sau nu. Vin în România prin august, că începem să filmăm ”Ferma”. Ayan e bine. Felix e bine, vorbește la telefon”, a spus ea la emisiunea prezentată de Cătălin Măruță.

Și-a luat pauză de la rețelele de socializare

De curând, vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu a luat decizia de a sta departe de rețelele de socializare pentru o perioadă. Anunțul a fost făcut de Mihaela Rădulescu pe contul său de Instagram.

”Nu știu cum fac alții, dar eu fac acest „detox“ de rețele sociale din când în când, mai ales după o perioadă atât de lungă în care am trăit prea mult în online, toți. Măsura, în toate, e o „cheie“pe care o folosesc fără ezitare, tocmai ca să tai orice început de dependență, oricare ar fi natura ei. Cei care mă urmăriți de mai mult timp, știți că am obiceiul să „dispar“ cu zilele sau chiar săptămânile, deci procedura nu va surprinde. Alții, mai puțin dispuși să accepte o simplă rigoare personală, găsesc imediat explicații paralele, exact ca din universuri paralele – sigur i s-a întâmplat ceva, sigur e vreun dezastru în amor sau vreo tulbure problemă existențială”, a scris Mihaela Rădulescu în mediul online.

Vedeta mărturisea că vrea să se bucure de puțină libertate după perioada de izolare provocată de pandemia de coronavirus.

”Și, al doilea pas după ce-și imaginează, îl fac către bârfă, știre, „stiu eu sigur“, „da‘ să nu spui că știi de la mine“. Am un antrenament de zid pentru aceste avioane de hârtie – se tot izbesc de mine, dar nu simt nimic. Am recăpătat toți niște culoare de libertate, iar eu simt nevoia să le folosesc excesiv. Să mă duc pe coclauri, să merg pe jos, să mă uit la amănuntele spectaculoase ale naturii, de la melci la… stele, să îmi țin mintea ocupată cu ce vreau să fac, cu ce muncesc, cu gândurile, dorurile și plăcerile mele, nu ale altora. Dacă pare vreun soi de egoism, va asigur că nu e. Dacă pare o idee bună, vă asigur că merită încercată, din când în când. Pe curând. ✌️”, a adăugat cea supranumită diva de la Monaco.

citește și...