Mihaela Rădulescu, declarație de dragoste pentru Felix Baumgartner. ”Continuă să fii eroul lor și bărbatul meu”

20.04.2021, 12:57
Mihaela Rădulescu, declarație de dragoste pentru Felix Baumgartner. ”Continuă să fii eroul lor și bărbatul meu”

Mihaela Rădulescu a făcut o declarație superbă pentru iubitul ei, austriacul Felix Baumgartner.

În data de 20 aprilie, Felix Baumgartneer își aniversează zoiua de naștere. Renumitul sportiv împlineșrte 52 de ani. Cu această ocazie, vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu i-a făcut o superbă declarație de dragoste celui care îi este iubit.

”La mulți ani, Scahtzi! Continuă să mergi înainte, continuă să zbori, continuă să inspiri oameni, continuă să fii… eroul lor și… bărbatul meu. Și… restul îl știi”, a transmis Mihaela Rădulescu în mediul online.

Ce a declarat Mihaela Rădulescu despre relația cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu este mama unui băiat, Ayan, rezultat din mariajul cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. De câțiva ani, Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner.

În ultima perioadă de timp au existat numeroase speculații privind despărțirea lor. Vedeta a vorbit despre relația sa cu Felix Baumgartner într-un interviu recent.

”Nu, n-a fost „coup de foudre”. Și nici până azi nu știu de ce m-am îndrăgostit de un bărbat din singura categorie pe care am evitat-o cu strictețe – cea a playboy-lor, a donjuanilor de profesie…. Am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat că am numai de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea. Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie. Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă, oraș, țară cu bărbatul tău, dar la fel de ciudat poate fi să-ți împarți patul sau gândurile cu un om pe care nu-l mai iubești sau care are pe alta. Nu trăim la fel, nu gândim la fel despre iubire și libertate, nu simțim la fel, deci haideți să mai și acceptăm că și cuplurile pot avea diverse forme de fericire și de conviețuire. Iar dacă nu puteți accepta, eu tot vă doresc fericirea mea, pentru că e reală și întreagă”, a mărturisit ea.

citește și...