Scrisoarea Mihaelei Rădulescu pentru fiul său. ”Să te gândești doar dacă e persoana cu care vrei să fii în carantină”

24.03.2020, 14:45
Scrisoarea Mihaelei Rădulescu pentru fiul său.  ”Să te gândești doar dacă e persoana cu care vrei să fii în carantină”
Scrisoarea MIhaelei Rădulescu pentru fiul său. ”Orice plan de căsătorie ar trebui să înceapă cu 2 săptămâni de carantină”

Mihaela Rădulescu a publicat, pe contul său de socalizare, o scrisoare pentru fiul său, Ayan, în care vorbește despre căsătorie și planuri de viitor, printe altele.

Diva de la Monaco a publicat pe contul său de pe o rețea de socializare o scrisoare emoționantă adresată fiului ei, în contextul coronavirus, în care îi vorbește despre viața de cuplu.

”Dragă Ayan, uită tot ce te-am învățat despre cum să știi cine e iubirea vieții, când o fi să te însori. Tu și toți cei care se vor căsători de-acum înainte, nu va mai gândiți la… “împreuna la bine și la rău, până când moartea ne va despărti“, e prea neclar conceptul. Totul s-a schimbat și … știi cum ți-am spus mereu – partea cea mai bună a oricărui shit e că înveți ceva din el.
Te rog să treci la next level și să te gândești doar dacă e persoana cu care vrei să fii în carantină, când o (mai) fi… Fă un test de compatibilitate, înainte să cumperi inelul.

Împrumută 2-3 copii pentru vreo 2-3 săptămâni și închideți-vă într-o casă modestă, eventual la bloc. Dacă reușiți împreună să aveți grijă de copii, fără bonă, să gătiți zilnic, de 3 ori pe zi, să spălați vase, rufe, călcați, faceți curățenie fără menajeră, dacă ea știe să rămână frumoasă fără manichiuristă, coafeză sau orice ajutor din afară, dacă la sfârșitul zilei mai sunteți în stare de vorbit, alintat, sărutat, sex sau jocuri de cabană, ZILNIC și după câteva săptămâni în cea mai strictă carantină, și dacă amândoi mai vreți să vă petreceți și restul vieții împreună, testul a meritat. Dacă nu, mai caută…..

Nici nu știi câți realizează acum importantă unei neveste care gătește bine, a unei mame obișnuită să stea acasă cu copiii ei, chiar dacă o iau altele la mișto că nu muncește, în timp ce ele fac carieră și bona are grijă de aia mici… Aud voci care zic că dacă nu trece mai repede carantină, părinții vor inventa vaccinul înaintea oamenilor de știință. Râdem…, dar nu-i ușor… nimic, azi”, notează Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu vorbește și despre schimbările care au apărut în această perioadă de pandemie de coronavrus.

”Eram toți fericiți înainte, fiecare în felul lui, dar habar n-aveam, așa de proști eram… Cum habar n-avem ce mai urmează și cum va arată viața după… virus. Dar asta nu înseamnă că ce trăim acum nu contează, ci dimpotrivă – statul în casă tot viață se cheamă. Statul… e problemă, în ambele sensuri… Nu te încurc cu statul ăla care trebuie să aibă grijă de TOȚI cei care muncesc pentru alții și să-i trimită pe TOȚI ceilalți în casă, până poate controla coerent situația, ci cu statul degeaba, care e cel mai periculos, la orice vârstă.

Acum e timpul acela pe care nu-l aveam niciodată înainte. Umple-l cu tot ce te-am învățat, ține-te de programul zilnic de sport, citit, muzică, învățat o altă limbă, curățenie, distrat cu prietenii online, sunat toți oamenii dragi, … învață cine ești și ce contează pe bune… Știu ce aiurea e să ții tineri de vârstă ta în casă, când asta era singură voastră punte de la cuib… spre viața de adult… Îți mulțumesc că ai înțeles și că îți pasă. O să treacă, dar n-o să te mint că va fi ca înainte. Va fi altfel și vom afla împreună cum… Între timp o să râdem împreună la toate glumele de pe net, o să ascultăm toate concertele live de pe Insta sau de la balcoane, o să vorbim zilnic și o să știm, la final, că n-am pierdut nimic stând în casă. Dimpotrivă.
Îți trimit o secvența dintr-un film pe care vreau să-l vezi – Scent of a woman. El e orb, nu vede nimic din ce vedem noi. Dar simte totul altfel… Pentru că nu tot ce VEZI e viață, ci ceea ce SIMȚI…
Te iubesc. Mama”, i-a mai transmis Mihaela Rădulescu fiului ei, Ayan.

citește și...