Mărturisirile incredibile ale Danielei Gyorfi. ”Am luat niște decizii proaste, nu am știut sa-mi aleg prietenii”

08.12.2021, 13:36
Mărturisirile incredibile ale Danielei Gyorfi. ”Am luat niște decizii proaste, nu am știut sa-mi aleg prietenii”
Mărturisirile incredibile ale Danielei Gyorfi. ”Am luat niște decizii proaste, nu am știut sa-mi aleg prietenii”

Cântăreața Daniela Gyorfi, în vârstă de 53 de ani, a făcut mărturisiri incredibile la o emisiune online. Vedeta a scoa la iveală lucruri mai puțin cunoscute din viața și cariera sa. ”Am luat niște decizii proaste, nu am știut sa-mi aleg prietenii”, a declarat, printre altele, binecunoscuta artistă Daniela Gyorfi.

Daniela Gyorfi este în prezent una dintre cele mai cunoscute vedete de pe scena artistică din România. De-a lungul anilor, aceasta a reușit să atragă atenția cu schimbările sale de look, dar și cu aparițile extrem de provocatoare.

În ceea ce privește viața sentimentală, Daniela Gyorfi a fost căsătorită o singură dată. Primul și singurul soț al Danielei Gyorfi a fost luptătorul Gelu Borș. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au divorțat doi ani mai târziu. După divorț, Gelu Borș a luat calea Americii și s-a stabilit în las Vegas. S-a căsătorit cu Roberta Lorincz, o fostă balerină de la Opera Română. Din mariajul lor au rezultat două fete. Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini.

Mărturisirile incredibile ale Danielei Gyorfi. ” Când am apărut în Playboy eu un an de zile nu am mai avut spectacole”

Daniela Gyorfi a fost prezentă la emisiunea online ”În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță, unde a scos la iveală lucruri mai puțin cunoscute din viața și cariera sa. Despre începuturile carierei sale, artista a spus: “Râdeam foarte mult, pe vremea aceea aveam o profesoara de dans care a înțeles exact stilul meu sau cam ce mi-ar trebui, nu neapărat în showbiz, așa ca femeie.(…) Mă vedea mai sexy (…) Schimbarea s-a produs în ’92, m-am făcut blondă, eram dezbrăcată, descălțata, era cu totul și cu totul altceva.(…) Ceva atipic pentru timpurile acelea”.

“Sunt foarte multe lucruri care m-au durut și care mi-au și afectat cariera, poate și percepția mea, în timp, despre prietenie, loialitate.(…) S-au spus foarte multe lucruri.(…) M-au făcut de la țigancă, manelistă, că m-am culcat cu toți bărbații din țara asta și poate nu numai (…) Ce m-a durut cel mai tare, nu ca s-a scris, ci cine le-a scris sau de cine a fost pus să scrie”, a completat vedeta, notează wowbiz.ro.

Daniela Gyorfi a vorbit și despre perioada când a pozat pentru revista ”Playboy”, mărturisind că un an după aceea nu a mai avut spectacole. De asemenea, cântăreața și-a amintit și de momentul când în presă a apărut un videoclip cu ea și un fost iubit în ipostaze intime. “Eu m-am lansat în ’91 și îți dai seama că atunci erau televiziunile private și am pornit toți, și cu ziariști, și am pornit cu toți, pentru că eram din aceeași generație tânără, care voiam să facem ceva, fiecare ne-am luptat să realizam ceea ce ne am propus în viață și pe mine m-au trădat așa-ziși prieteni.(…) Am luat niște decizii proaste, nu am știut sa-mi aleg prietenii.(…) Cea mai mare palma mi-am luat-o cu atacul la persoană (…) A fost un scandal, în care am fost filmată.(…) Am avut o relație, iar in momentul în care acel director de ziar a dat niște poze din viața noastră intimă, m-a terminat.(….) În primul rând ca trăia mama (…) Când am apărut în Playboy eu un an de zile nu am mai avut spectacole, deci a fost dezastru (…) Ceva atât de joasă speță din partea unui bărbat, că nu s-a numit bărbat, îți dai seama că nu”,a mai dezvăluit vedeta, potrivit sursei mai sus-menționate.

 

citește și...