Marius Elisei lămurește lucrurile după ce s-a spus că are o nouă iubită. ”Nu am cu cine să mă duc pe la clinici și pe cine să las gravidă”

30.04.2021, 10:18
Marius Elisei lămurește lucrurile după ce s-a spus că are o nouă iubită. ”Nu am cu cine să mă duc pe la clinici și pe cine să las gravidă”
Marius Elisei lămurește lucrurile după ce s-a spus că are o nouă iubită. ”Nu am cu cine să mă duc pe la clinici și pe cine să las gravidă”

Marius Elisei, fostul soț al oanei Roman, a ținut să lămurească lucrurtile după ce s-a spus că ar avea o nouă iubită și că ar urma să devină tătic.

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. Despre Marius Elisei s-a spus că aer avea o nouă iubită și că aceasta ar fi însărcinată. Fostul soț a lămurit situația în acest sens. „Mi se pare total deplasată această știre care a apărut. Nici nu știu de unde a apărut, și cum a apărut și care este interesul, asta 1 la mână, că nu am pe nimeni în viața mea. Și ca să demontez tot, nu am pe nimeni în viața mea, deci, nu am cu cine să mă duc pe la clinici și pe cine să las gravidă. Și 2 la mână, este foarte urât să apară astfel de lucruri, cum că ar fi cineva gravidă, în condițiile în care atunci când ai o relație și cu acea persoană îndeplinești o sarcină, ar fi trebuit să treci prin anumiți pași”, a declarat Marius Elisei pentru spynews.ro.

„Păi da, în primul rând trebuie să… când ai pe cineva mai ales în situația în care sunt eu, trebuie să faci cunoștință copilului, apoi fostei soții. Sunt mai multe etape și mi se pare foarte deplasată această știre care este total eronată și falsă, pentru ca, repet, nu este nimeni în viața mea”, a adăugat el.

Marius Elisei, declarații clare despre separarea de Oana Roman. ”Dacă nu exista Isabela, cu siguranță totul se rupea definitiv”

Invitat la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, Marius Elisei a explicat care a fost motivul pentru care nu a mers în vacanță în egipt cu oana Roman și fiica lor, Isabela.

„Nu am vrut să merg în Egipt pentru că am avut alte priorități, pentru a-mi câștiga pâinea, pentru a-mi plăti chiria și alte utilități. A fost o perioadă agitată, și încă este. Cu copilul pot să mă duc oricând, oriunde. Acum nu mai sunt forțat să zic, bă suntem împreună, trebuie să mergem împreună”, a declarat Marius Elisei, potrivit sursei mai sus-menționate.

Acesta a dat și noi detalii despre motivele care ar fi dus la destrămarea mariajului cu Oana Roman: „Dacă nu exista Isabela, cu siguranță totul se rupea definitiv și fiecare mergea pe drumul lui. Când veneam acasă simțeam așa o presiune, nu mai simțeam dragostea aia care era înainte, poate și eu am făcut-o pe ea să nu mă mai aprecieze ca înainte, poate și din cauza băuturii, că nu am de ce să mă feresc”.

citește și...