Marina Almășan, despre văduva lui Victor Socaciu. ”Am rugat-o – fiind ea însăşi pe atunci soţie şi mamă – să nu ne mai atingă familia”

23.02.2022, 14:05
Marina Almășan, despre văduva lui Victor Socaciu. ”Am rugat-o - fiind ea însăşi pe atunci soţie şi mamă - să nu ne mai atingă familia”
Marina Almășan, despre văduva lui Victor Socaciu. ”Am rugat-o - fiind ea însăşi pe atunci soţie şi mamă - să nu ne mai atingă familia”
Marina Almășan, prezentatoarea de la Televiziunea Națională, a vorbit despre relația cu regretatul artist Victor Socaciu, cel care i-a fost soț în urmă cu ani. De asemenea, vedeta a făcut dezvăluiri și despre văduva lui Victor Socaciu, mărturisind că a vorbit o singură dată cu ea. ”Am rugat-o – fiind ea însăşi pe atunci soţie şi mamă – să nu ne mai atingă familia”, a spus Marina Almășan.
Marina Almășan a vorbit despre regretatul artist folk Victor Socaciu, cel care i-a fost soț și cu care are un băiat, într-un interviu pentru okmagazine.ro.
De asemenea, Marina Almășan a făcut declarații și despre Brânduşa Simion, cea care a fost cea de a patra soție a lui Victor Socaciu.

Marina Almășan, despre văduva lui Victor Socaciu. ”Mi-a râs în nas…”

Întrebată dacă a discutat vreodată cu partenera de viață a lui Victor Socaciu, Marina Almășan a răspuns: ”O singură dată, la telefon, atunci când am aflat de existenţa ei. Am rugat-o – fiind ea însăşi pe atunci soţie şi mamă – să nu ne mai atingă familia, să nu se bage cu râvnă între noi, să-l lase în pace pe soţul meu, care e un om suferind, pe care îl iubim şi de care trebuie să avem grijă. Mi-a râs în nas… Dar asta va fi povara ei, pe care o va duce până la moarte”.

Vedeta TV a mărturisit că și-ar fi dorit să aibă o ultimă întâlnire cu Victor Socaciu înainte ca acesta să înceteze din viață: ”În primul rând mă doare că nu a făcut acest lucru fiul meu, nefiind anunţat de starea tatălui sau şi neînţelegând de ce acesta nu-i mai răspunde la telefon. Victor însă se afla pe patul de moarte. L-am văzut suferind puternic pe băiatul nostru, din această pricină. El avea cel mai mare drept să-şi ţină de mână părintele într-un astfel de moment, anticipat, de altfel, de medici. Se ştia deznodământul final – şi o spun după o documentare riguroasă. Şi da, aş fi făcut tot posibilul de a-mi lua şi eu, la rându-mi, rămas bun de la Victor, şoptindu-i acele cuvinte pe care cred că le aştepta şi care l-ar fi ajutat, poate, să plece împăcat Dincolo…”.

Marina Almășan a mărturisit și care a fost momentul în care a simțit că viața o pune la grea încercare: ”Cu siguranţă, finalul poveştii mele cu Victor şi neputinţa mea de a fi lângă el până la final, ajutându-l să-l împingă pe acesta cât mai mult cu putinţă. După toate câte am aflat, în documentarea mea pentru carte (nu uitaţi că nu sunt numai o “fostă soţie” , ci şi un jurnalist responsabil!), am ajuns la concluzia că Victor a fost “ajutat” să plece mai repede. Iar aici mă simt acum profund vinovată că nu am fost acolo”.

Victor Socaciu a murit la 68 de ani

Victor Socaciu a murit în data de 27 decembrie 2021.  Cântărețul de folk avea mai multe probleme de sănătate, iar în 2009 a suferit un transplant renal.Victor Socaciu  a fost condus pe ultimul drum joi, 30 decembrie 2021. Familia i-a respectat ultima dorință și a fost înmormântat, așa cum și-a dorit, la Cornu, în județul Prahova

Victor Socaciu, fost realizator de televiziune şi parlamentar PSD , s-a născut pe 14 ianuarie 1953, la Braşov. A început să cânte cu grupul Zodiac, când se afla încă în şcoală. Primul concert susţinut cu trupa a avut loc în 1970. A urmat cursuri de chitară clasică la Şcoala populară de artă, iar în 1978, a absolvit Facultatea de Electromecanică. În 1974, a debutat în Cenaclul Flacăra, iar anul următor, la radio, cu piesa „Nălucile amintirilor”, apoi, în 1976, la televiziune, cu „Oltule”. Debutul discografic a venit în anul 1981 – „Roata”. Premiul de onoare pentru întreaga activitate în slujba cântecului românesc oferit de Ministerul Culturii i-a revenit în 2002. Fostul președinte al României Ion Iliescu i-a conferit lui Victor Socaciu, pe 10 decembrie 2004, Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, „pentru contribuţiile deosebite în activitatea artistică şi culturală din ţara noastră, pentru promovarea civilizaţiei şi istoriei româneşti”.

citește și...