FOTO. Sofia Vergara și fotografia spectaculoasă în bikini la 50 de ani, în timpul sărbătoririi zilei de naștere a soțului ei

29.12.2022, 17:00

Actrița se bucură alături de soțul ei de câteva zile la plajă. Vedeta din ‘Modern Family’ Sofia Vergara a făcut din nou furori pe rețelele de socializare, arătându-ne unde își petrece câteva zile de relaxare alături de soțul ei, Joe Manganiello. Povestea de dragoste a început în 2014, când cei doi s-au cunoscut la dineul Asociației Corespondenților de la Casa Albă din 2014 și doar un an mai târziu s-au căsătorit.

După șapte ani de căsnicie, cei doi au ales vacanța de Crăciun pentru a se relaxa pe o insulă paradisiacă, unde se bucură de tot felul de lux.

Nu au dat niciun indiciu despre ce loc este vorba și știm doar că ea se referă la el ca fiind #casachipipichipi, din postarea pe care a încărcat-o pe contul ei de Instagram.

Aspectul incredibil al lui Vergara la 50 de ani

Actrița nu numai că a vrut să își arate locul de vacanță, dar a postat și o fotografie în bikini, arătând o siluetă spectaculoasă. Sofia are 50 de ani și are un corp grozav pentru vârsta ei. Această imagine a fost însoțită de un text care spunea “plajă, briză și mare”.

Postarea a stârnit un val de reacții în comentarii, Vergarei fiindu-i reamintit cât de bine îi stă în bikini. “Spectaculoasă”, “Incredibil de frumoasă”, sunt câteva dintre comentariile celor care o urmăresc pe rețelele de socializare

 Sofia și-a felicitat soțul

De asemenea, Sofia a ales Instagram pentru a-și felicita soțul cu ocazia împlinirii a 46 de ani: “La mulți ani, dragostea mea, va fi un 2023 extraordinar pentru tine”, a scris Sofia într-o postare cu emoticoane roșii, arătând că flacăra iubirii este încă vie după atâta timp.

citește și...