Declarația categorică a văduvei lui Victor Socaciu. ”Nu a făcut niciodată diferențe între ei”

11.01.2022, 14:19
Declarația categorică a văduvei lui Victor Socaciu. ”Nu a făcut niciodată diferențe între ei”
Declarația categorică a văduvei lui Victor Socaciu. ”Nu a făcut niciodată diferențe între ei”

Brândușa Simion, cea de-a patra soție a regretatului artist Victor Socaciu, a făcut declarații despre acesta și despre copiii lui. declarața acesteia vine după ce au apărut zvonuri conform cărora Victor Socaciu și-ar fi tratat preferențial copiii. ”Nu a făcut niciodată diferențe între ei”, a afrmat Brândușa Simion într-un interviu.

Brânduşa Simion, cea de a patra soție a lui Victor Socaciu,a stat lângă artist, până în ultima clipă. Brândușa eia i-a fost aproape și a fost internată cu artistul timp de o lună de zile.După dispariția artistului au apărut zvpnuri conform cărorta acesta și-ar fi tratat preferențial copiii. De altfel, Marina Almășan, care i-a fost parteneră de viață lui Victor Socaciu, explica că fiul lor, Victoraș, nu a putut sta la casa de la Cornu înainte de înmormântarea lui Victor Socaciu, fiind obligat să doarmă la un hotel.

Declarația categorică a văduvei lui Victor Socaciu. ”Nu vreau să știu absolut nimic”

Brândușa Simion, văduva lui Victor Socaciu, a făcut declarații în acest sens pentru impact.ro.

„Personal sunt în perioada de doliu de 40 de zile. Ca atare, nu mă interesează nimic, nici ce spune lumea, nici ce spun televiziunile sau presa. Nu vreau să știu absolut nimic și vă declar că nu urmăresc niciun fel de emisiune de televiziune. Pentru Victor copiii erau la fel. Nu a făcut niciodată diferențe între ei”, a spus Brândușa Simion.

Victor Socaciu a murit la 68 de ani

Victor Socaciu a murit luni, 27 decembrie 2021. Victor Socaciu se afla în spital de mai multe săptămâni, însă doctorii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Victor Socaciu a avut COVID-19 în aprilie, când a fost internat. Cântărețul de folk avea mai multe probleme de sănătate, iar în 2009 a suferit un transplant renal.

În data de 28 decembrie 2021, trupul neînsuflețit al celui care a fost artistul Victor Socaciu a fost depus la Sala Palatului, acolo unde toți cei care l-au cunoscut și l-au apreciat i-au adus un ultim omagiu. În data de 29 decembrie,  sicriul cu trupul său neînsuflețit a fost depus la Camera Deputaţilor, având în vedere cariera sa în politică. De asemenea, familia i-a respectat ultima dorință și a fost înmormântat, așa cum și-a dorit, la Cornu, în județul Prahova.Victor Socaciu  a fost condus pe ultimul drum în data de 30 decembrie 2021.

Victor Socaciu, fost realizator de televiziune şi parlamentar PSD , s-a născut pe 14 ianuarie 1953, la Braşov. A început să cânte cu grupul Zodiac, când se afla încă în şcoală. Primul concert susţinut cu trupa a avut loc în 1970. A urmat cursuri de chitară clasică la Şcoala populară de artă, iar în 1978, a absolvit Facultatea de Electromecanică. În 1974, a debutat în Cenaclul Flacăra, iar anul următor, la radio, cu piesa „Nălucile amintirilor”, apoi, în 1976, la televiziune, cu „Oltule”. Debutul discografic a venit în anul 1981 – „Roata”. Premiul de onoare pentru întreaga activitate în slujba cântecului românesc oferit de Ministerul Culturii i-a revenit în 2002. Fostul președinte al României Ion Iliescu i-a conferit lui Victor Socaciu, pe 10 decembrie 2004, Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, „pentru contribuţiile deosebite în activitatea artistică şi culturală din ţara noastră, pentru promovarea civilizaţiei şi istoriei româneşti”.

citește și...