Victor Socaciu are probleme de sănătate. Ce a declarat fosta sa soție, Marina Almășan despre starea artistului

11.09.2021, 14:34
Victor Socaciu are probleme de sănătate. Ce a declarat fosta sa soție, Marina Almășan despre starea artistului
Victor Socaciu are probleme de sănătate. Ce a declarat fosta sa soție, Marina Almășan despre starea artistului

Binecunoscutul artist Victor Socaciu, în vârstă de 68 de ani, se confruntă cu probleme de sănătate. Acesta a fost internat în spital vineri, 10 septembrie 2021. Fosta sa soție, prezentatoarea de televiziune Marina Almășan a făcut declarații despre starea de sănătate a artistului. În primăvară, Victor Socaciu a fost infectat cu COVID-19.

Cântărețul de muzică folk a fost internat de urgență, vineri, 10 septembrie 2021, la Spitalul Clinic de Nefrologie ”Carol Davila” din București. Se pare că artistul ar fi acuzat probleme renale după transplant, potrivit gandul.ro. În luna aprilie, artistul a fost internat pentru trei săptămâni din cauza infecției cu noul coronavirus.

Victor Socaciu, fost realizator de televiziune şi parlamentar PSD , s-a născut pe 14 ianuarie 1953, la Braşov. A început să cânte cu grupul Zodiac, când se afla încă în şcoală. Primul concert susţinut cu trupa a avut loc în 1970. A urmat cursuri de chitară clasică la Şcoala populară de artă, iar în 1978, a absolvit Facultatea de Electromecanică. În 1974, a debutat în Cenaclul Flacăra, iar anul următor, la radio, cu piesa „Nălucile amintirilor”, apoi, în 1976, la televiziune, cu „Oltule”. Debutul discografic a venit în anul 1981 – „Roata”.

Victor Socaciu are probleme de sănătate. Marina Almășan: ”Am înțeles ca rinichii transplantati nu mai funcționează”

Vedeta de televiziune Marina Almășan a făcut câteva declarații despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu, cel care i-a fost soț.

“Am bănuit că e vorba de o informație mai veche, dar înțeleg că e ceva nou, ceva legat de rinichi. Nu știu detalii, sinceră sa fiu. Am înțeles că rinichii transplantati nu mai funcționează, ceva de genul. Nu prea am mai ținut legătură cu el, însă îmi pare foarte rău pentru ceea ce a pățit. Mi s-a făcut inima ghem, sper să depășească. Victor este un puternic și sper ca boala să ni-l redea”, a declarat Marina Almășan la postul de televiziune Antena Stars, potrivit spynews.ro.

 

citește și...