Maria Chițu de la ”Survivor România”, spune tot despre Jador. ”Dar este mai deștept decât pare”

19.07.2021, 16:36
Maria Chițu de la ”Survivor România”, spune tot despre Jador. ”Dar este mai deștept decât pare”
Maria Chițu de la ”Survivor România”, spune tot despre Jador. ”Dar este mai deștept decât pare”

Maria Chițu, fostă concurentă la emisiunea ”Survivor România”, și-a spus ăpărerea desore câțiva dintre participanții la show-ul din Republica Dominicană. Printre altele, Maria Chițu a explicat și care a fost relația sa cu Jador. ”Dar este mai deștept decât pare”, a afirmat Maria Chițu, care a făcut parte din echipa Războinicilor.

Maria Chițu a făcut parte din echipa Războinicilor de la emisiunea ”Survivor România”. Aceasta a ajuns până în faza jocurilor individuale de la competiție. Zanni a câștigat concursul ”Survivor România”Acesta a ajuns în finală alături de Andrei Dascălu, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Zanni a fost component al echipei Faimoșilor încă de la începutul competiției din Republica Dominicană.

Maria Chițu și-a spus acum părerea despre câțiva dintre fosții concurenți de la ”Survivor România”, printre care și Zanni.  “Trebuie să deschideți un pic ochii, cei care aveți o părere bună despre Zanni”, a spus aceasta într-un live pe Instagram, potrivit wowbiz.ro. Despre Culiță Sterp, Maria Chițu a afirmat: “Culiță mi s-a părut un băiat deosebit, un băiat cu bun simț, cred că ne-am fi înțeles foarte bine în competiție”.


Maria Chițu de la ”Survivor România”, spune tot despre Jador.”Nu mi-a plăcut niciodată de Jador mai mult decât să zic că l-am apreciat”

Maria Chițu a făcut declarații și despre Jador. Jador a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. Acesta a fost nevoit să părăsească competiția din cauza problemelor de sănătate. 

“S-a spus despre mine că îmi place de Jador în concurs, nu știu cine exact a spus asta, era cineva de la Faimoși, Sebi, Zanni, nu mai știu exact. Nu mi-a plăcut niciodată de Jador mai mult decât să zic că l-am apreciat că este un băiat foarte amuzant și făcea cumva show-ul să fie mai interesant, dar nu îl cunosc foarte bine, pare că face de multe ori pe prostuțul, dar este mai deștept decât pare, ceea ce este un lucru bun. Mi-a plăcut de el că este foarte amuzant, în rest nu am interacționat foarte mult pe parcursul competiției”, a declarat Maria Chițu.

citește și...