Jador a fost eliminat de la ‘Survivor România’! Artistul nu se aștepta să plece atât de repede. ‘Este cel mai greu show la care am participat vreodată’

23.04.2021, 13:29
Jador a fost eliminat de la 'Survivor România'! Artistul nu se aștepta să plece atât de repede. 'Este cel mai greu show la care am participat vreodată'
Jador a fost eliminat de la 'Survivor România'! Artistul nu se aștepta să plece atât de repede. 'Este cel mai greu show la care am participat vreodată'

Eliminare șocantă la ‘Survivor România’! În ediția trecută, Jador a fost eliminat din competiție, după cum a anunțat prezentatorul emisiunii de la Kanal D. Se pare că problemele de sănătate i-au venit de hac artistului.

În urmă cu câteva săptămâni, Jador s-a accidentat la piciorul stâng și a petrecut mai multe zile în spital. Deși și-a dorit enorm să revină pe traseu pentru a lupta să aducă puncte echipei sale, medicii au decis ca el să părăsească ‘Survivor România’ și să revină în țară.

Jador a părăsit ‘Survivor România’

Daniel Pavel, prezentatorul de la ‘Survivor’ i-a anunțat pe ceilalți concurenți că o altă persoană din echipa ‘Faimoșilor’ va părăsi competiția din cauza problemelor de sănătate.

„În această seară, din motive bine întemeiate și dincolo de orice contestare, concurentul care părăsește competiția este Jador”, a spus prezentatorul emisiunii, joi seară (22 aprilie).

Jador a părăsit show-ul din Republica Dominicană cu lacrimi în ochi.

„Este cel mai greu show la care am participat vreodată. Mi-am dorit să fiu aici, am luptat cât am putut, m-au iubit oamenii. Prima oară când m-am accidentat am rămas pentru oamenii care mă iubesc. Ei mi-au dat de mâncare, mi-au făcut părinții mândri de mine. M-au ridicat de la Ionuț la Jador. Dumnezeu mi-a îndeplinit tot ce mi-am dorit. Sper că aici am rămas cel mai iubit, eu trăiesc din iubirea oamenilor, ei m-au făcut ce sunt, ei mi-au potolit foamea, că era foame mare la mine acasă. M-am luptat cu bărbați, nu am fost atât de praf, m-am descurcat. Am fost cu niște campioni mondiali în echipa mea și fotbaliști. Să mă ierte toți că am greșit, că am gură mare, dar nu țin în suflet nicio răutate”, a spus Jador.

„Cea mai importantă lecție pentru mine a fost că stăteam în baracă jos, desculț, și gătea Majda și îmi aminteam de copilăria mea, cum stăteam cu frații mei în jurul sobei și mâncam borș si a doua porție nu mai era, nici acasă nici aici. Asta e lecția pe care am învățat-o, oricine ai fi, poți oricând să cazi jos. Sunt pregătit să fiu sărac din nou oricând. Mulțumesc oamenilor că mă iubesc, niciodată nu o să uit de unde am plecat. Eu sunt Ionuț, nu sunt Jador ”, a mai spus Faimosul.

citește și...