Andreea Antonescu, despre Jador. ”Nu m-aș fi așteptat vreodată să scot cuvintele acestea pe gură”

21.04.2021, 15:09
Andreea Antonescu, despre Jador. ”Nu m-aș fi așteptat vreodată să scot cuvintele acestea pe gură”
Andreea Antonescu, despre Jador. ”Nu m-aș fi așteptat vreodată să scot cuvintele acestea pe gură”

Andreea Antonescu a vorbit despre Jador, cel cu care a fost colegă la emisiunea ”Survivor România”, de la Kanal D.

Cântăreața Andreea Antonescu a făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”. Andreea Antonescu a fost eliminată de la show-ul ”Survivor România”, în urma voturilor primite de la telespectatori.

Andreea Antonescu a dezvăluit, într-un vlog, că a fost impresionantă de unul dintre colegii ei din Echipa Faimoșilor, și anume Jador.

Andreea Antonescu, despre Jador. ”Un băiat cu coloană vertebrală, un băiat asumat, un băiat cu suflet de milioane”

Andreea Antonescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Jador, despre care a spus că este o persoană cu un suflet de milioane.

”Cea mai mare surpriză a acestei competiții, pentru mine, nu m-aș fi așteptat vreodată să scot cuvintele acestea pe gură pentru că ajungem să punem etichete oamenilor fără să vrem: Jador! Un băiat cu coloană vertebrală, un băiat asumat, un băiat cu suflet de milioane, un om sensibil, un om care, dacă a putut, a ajutat cu o vorbă, cu absolut orice, un om datorită căruia râdeam non-stop, un om care ne-a încurajat atunci când a fost cazul, un om care, cu aceeași nonșalanță, spunea: ”Antoneasco, îmi place de tine, dar te votez din punct de vedere sportiv”. Îi și spuneam: ”Jador, votează-mă, că te admir, că tu ești ăla sincer””, a spus Andreea Antonescu, potrivit wowbiz.ro.

”Practic el a dat startul verticalității bărbaților, pentru că, după aceea, ușor, ușor, au început și ceilalți să prindă curaj să îmi spună că mă votează pe criterii sportive. Jador, o surpriză plăcută! Mai are rost să vă zic că am învățat repertoriul lui Jador cât am fost acolo? Mi-a cântat, i-am cântat și eu… Din păcate, sau din fericire, și el a trecut prin lucruri foarte grele în această viață, lucruri care l-au întărit, l-au făcut și mai determinat, și mai ambițios… Jador, bravo, abia te aștept în România – dar nu acum – să râdem cum râdeam în grupulețul ăla al nostru pe care l-am făcut, pe plajă”, a completat artista.

citește și...