Maria Chițu a fost eliminată de la Survivor România, înainte de finală! Cine sunt concurenții care se vor lupta pentru marele premiu

10.07.2021, 09:28
Maria Chițu a fost eliminată de la Survivor România, înainte de finală! Cine sunt concurenții care se vor lupta pentru marele premiu
Maria Chițu a fost eliminată de la Survivor România înainte de finală! Cine sunt concurenții care se vor lupta pentru marele premiu

Maria Chițu a fost eliminată de la Survivor România înainte de marea finală! Concurenta a rezistat eroic în competiția din Republica Dominicană vreme de 7 luni și a reușit să demonstreze abilități sportive de neimaginat, învingându-i chiar și pe băieți în anumite probe individuale. 

Concurenta din echipa Războinicilor a fost eliminată de la Survivor!! În marea finală a show-ului de supraviețuire s-au calificat Zannidache, Marius Crăciun și Andrei Dascălu.

Cei trei se vor lupta în finala Survivor România, care va avea loc sâmbătă, 10 iulie, de la ora 20.00. Premiul fabulos pus în joc este în valoare de 250.000 de lei.

“La Marea Finală, în consiliu, se întorc foști concurenți Survivor România 2021”, a anunțat Daniel Pavel.

Maria Chițu a părăsit competiția Survivor România

După ce a aflat că va părăsi Survivor România, Maria a dorit să le transmită colegilor, dar și echipei de producție, un mesaj emoționant.

“Am spus tot ce aveam de spus. Tot ce pot să fac e să mulțumesc. Le mulțumesc colegilor, au fost ca o familie pentru mine, cu bune și cu rele. Aș vrea să vă mulțumesc dumneavoastră, domnul Dan, pentru blândețea cu care ne-ați vorbit.

A contat mult pentru noi. Aș vrea să mulțumesc persoanelor care au făcut posibil Survivor, pentru că mi-au dat șansă să demonstrez ceea ce am demonstrat.
Sunt bucuroasă, sunt cu zâmbetul pe buze, știu că mă voi întoarce la cei dragi, pe care abia aștept să îi văd. Plec cu zâmbetul pe buze și mulțumesc tuturor. A fost cea mai tare experiență din viața mea”, a spus Maria Chițu, în semifinala din 9 iulie.

Maria Chițu a fost atacată de un crab la Survivor România

În urmă cu câteva săptămâni, Maria Chițu a povestit cum a fost avertizată de Elena Marin în legătură cu invazia crabilor și a insectelor, pe timpul nopții, în timp ce ele dorm, însă frumoasa studentă nu i-a luat afirmațiile în serios, punând totul pe seama fricii Elenei.

„A fost una dintre cele mai grele nopți la Survivor. Elena mi-a spus acum câteva zile că se trezește deseori în timp ce dormim și vede că lângă noi umblă crabi și insecte. Am zis că exagerează pentru că e mai fricoasă.

Crabul s-a suit în capul meu și probabil stătea acolo de ceva timp. Mi-a luat ceva vreme până am realizat că se întâmplă asta. Reacția mea a fost să îi dau o palmă”, spunea Maria Chițu.

Andrei, concurent din echipa Războinicilor, a intervenit exact la timp pentru a o salva pe Maria. „S-a nimerit ca Andrei să se trezească și am avut noroc că s-a și uitat la mine. M-a văzut și și-a dat seama că ceva este în neregulă”, a mărturisit Maria Chițu.

citește și...