Marele secret al lui chef Florin Dumitrescu. A dezvăluit la emisiune

21.11.2020, 14:33
Marele secret al lui chef Florin Dumitrescu. A dezvăluit la emisiune
Marele secret al lui chef Florin Dumitrescu. A dezvăluit la emisiune

Chef Florin Dumiotrescu a dezvăluit amănunte mai puțin cunoscute despre el în cadrul uneia dintre edițiile emisiounii ”!Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Chef Florin Dumitrescu nu are permis de conducere și îi este mare frică de viteză, după cum a mărturisit chiar el la show-ul culinar ”Chefi la cuțite”, difuzat de postul de televiziune Antena 1. Recent, prezentatoarea emisiunii ”Chefi la Cuțite” le-a spus juraților că o să gătească pentru piloți de raliu. ”Astăzi gătiți pentru piloți de raliu. Oameni foarte activi, competitivi, care ard foarte multe calorii în timpul unei curse”, a declarat Gina Pistol.

”Nu am nimic cu piloții de raliu. Eu personal nu sunt un fan al acestui sport din cauza faptului că nu am permis de conducere și al doilea lucru este că mie îmi este frică de viteză. Am zis-o”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu, potrivit wowbiz.ro.

”Chefi la cuțite”, la sezonul 8

Sezonul 8 ”Chefi la cuțite” a început în această toamnă la Antena 1. Show-ul culinar ”Chefi la cuţite” a debutat la postul de televiziune Antena 1 în martie 2016.

Dintre cele 7 sezoane ale emisiunii ”Chefi la cuțite” de până acum, două au fost câştigate de concurenţi din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, iar două din echipa lui chef Florin Dumitrescu.

Chef Sorin Bontea, care se poate lăuda cu trei sezoane câştigate la ”Chefi la cuţite”, a punctat în acest an şi o victorie la ”Asia Express”, din postura de concurent, alături de Răzvan Fodor.

Cum este chef Florin Dumitrescu dincolo de lumina reflectoarelor

Chef Florin Dumitrescu este căsătorit cu Cristina Sima, împreună cu care are două fetițe superbe, Ava și Mia.

Partenera de viață a juratului de la show-ul culinar ”Chefi la cuțite” a explicat cum este acesta acasă, departe de lumina reflectoarelor.

”Pe micul ecran vedeți doar o parte din cum e el, adică un foarte bun profesionist, un om competitiv, un bucătar extrem de bun. Acasă, de multe ori, după filmări, are nevoie de o perioadă de recuperare și e tăcut și inactiv. Preferă să stea cu noi, să ne asculte și să se încarce cu energia de acasă. În rest, e jucăuș când trebuie, e serios când avem de luat decizii și e capul familiei, el le rezolvă mai pe toate. Eu sunt cu idei multe, cu organizarea, el face ca lucrurile să se întâmple”, a dezvăluit Cristina Sima.

citește și...