Povestea incredibilă a lui Adrian Anghel, concurent la ”Chefi la cuțite”. A ajuns la pușcărie din cauza prietenilor

20.10.2020, 11:45
Povestea incredibilă a lui Adrian Anghel, concurent la ”Chefi la cuțite”. A ajuns la pușcărie din cauza prietenilor
Povestea incredibilă a lui Adrian Anghel, concurent la ”Chefi la cuțite”. A ajuns la pușcărie din cauza prietenilor

Adrian Anghel, unul dintre concurenții din acest sezon de la show-ul culinar ”Chefi la cuțite”, are o poveste de viață incredibilă.

În ediția de luni, 19 octombrie 2020, a emisiunii ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1, unul dintre concurenții care s-au prezentat în fața juraților a fost Adrian Anghel. Acesta are o poveste de viață incredibilă. Adrian Anghel a povestit cum a ajuns după gratii din cauza prietenilor lui.

„Am făcut karate de performanță vreo 5 ani de zile. Dacă tot am făcut karate și sport de semi-contact, pe la 17 ani am ieșit într-o seară cu prietenii pe afară, ei aveau niște certuri cu alți băieți și am zis hai să merg cu voi. Am mers cu ei, am intrat peste persoanele respective, i-am bătut și eu nu credeam că e așa grav, adică să se ajungă unde s-a ajuns. Am plecat de acolo după care mă tot sunau ei că unde sunt și am spus că sunt acasă. Mi-au spus pleacă, fugi, eu n-am luat în serios. M-am dus la secția de poliție și persoana respectivă făcuse plângere că l-am tâlhărit. Dar n-a fost nicidecum tâlhărie, doar l-am bătut, a pierdut lanțul, i-a căzut pe acolo și a chemat poliția. A venit poliția, a cercetat, n-au găsit lanțul”, a povestit Adrian Anghel, conform spynews.ro.

„L-au găsit după ceva timp, iar acea persoană n-a recunoscut ce s-a întâmplat de fapt. A recunoscut că am vrut să-l tâlhăresc, i-am luat lanțul și așa mai departe, iar prietenii mei pe care îi credeam prieteni adevărați și, de fapt nu au fost, au dat vina pe mine: că eu am fost de vină, că eu am intrat”, a adăugat el.

Adrian Anghel a stat închis la centrul de detenție pentru minori și tineri din Craiova.

„Am fost închis la penitenciarul de minori și tineri din Craiova. Acolo trebuia să fii stăpân pe tine ca să poți să mergi mai departe și să nu se întâmple anumite lucruri….Foarte multe bătăi, foarte multă lume rea, anturaje, găști, lumea se ia de tine din orice. Vin îți iau hainele, văd ceva mai frumos la tine vin și îți iau. Nu le dai de bună voie își mai cheamă prieteni și încep să dea în tine, să te batjocorească. A fost destul de greu, pentru că eram un puști la vârsta respectivă”, a mai spus acesta.

Adrian Anghel a avut probleme cu greutatea

La ”Chefi la cuțite”, Adrian Anghel a mai dezvăluit și cum a ajuns să se ocupe de bucătărie, după ce a trecut prin mai multe meserii.

„Am trecut prin mai multe meserii: escavatorit, stivuitorist, lăcătuș mecanic. Ajunsesem la o greutate destul de mare, 188 de kilograme. Mă mișcam foarte greu, mâncam într-una. După ce m-am operat trebuia să mănânc de regim, trebuia să mănânc diversificat și am început eu să-mi fac diverse mâncăruri și de acolo pasiunea pentru gătit”, a explicat el.

 

citește și...