VIDEO / Chef Florin Dumitrescu s-a apucat de cântat. A înregistrat o melodie pentru noul sezon ”Chefi la cuțite”

02.09.2020, 13:35
VIDEO / Chef Florin Dumitrescu s-a apucat de cântat. A înregistrat o melodie pentru noul sezon ”Chefi la cuțite”
VIDEO / Chef Florin Dumitrescu s-a apucat de cântat. A înregistrat o melodie pentru noul sezon ”Chefi la cuțite”

Chef Florin Dumitrescu a înregistrat o piesă pentru a marca lansarea sezonului 8 al emisiunii ”Chefi la cuțite”.

Pasiunea lui chef Florin Dumitrescu pentru muzică e un lucru bine cunoscut. Juratul de la ”Chefi la cuțite” a cochetat cu scena sub diverse forme sau apariții, așa că publicul îi cunoaște și abilitățile vocale.

Când pasiunea pentru cântat se întâlnește cu pasiunea pentru gătit se naște o piesă. Așa s-a întâmplat în cazul lui.

”Într-o dimineață, în timp ce eram în duș și mă pregăteam să merg la filmări am început să fredonez piesa lui Adi Despot de la Vița de vie, ”Praf de stele”. Pe măsură ce cântam îmi veneau în minte complet alte versuri decât cele originale, care erau legate strict de bucătărie. Am continuat cântatul și când am ajuns la platou, le-am spus colegilor ce idee mi-a venit, iar ei au plusat și au zis “Ce-ar fi să facem toată piesa așa, să filmăm chiar și un videoclip”.

L-am sunat imediat pe Adi Despot să îi spun ce idee mi-a venit și să îi cer dreptul pentru a folosi linia melodică. Ziua respectivă am fost greu de suportat pentru că unde eram eu se auzea și piesa, în fiecare pauză am stat și am scris versuri. A fost foarte mișto pentru că toată lumea era implicată și mai venea cu câte o idee”, a declarat chef Florin Dumitrescu.

Versul despre colegii Bontea și Scărlătescu, cel mai greu de scris

”Versul despre colegii mei, Bontea și Scărlătescu a fost cel mai greu de scris. Aș fi avut atât de multe de spus despre ei, că îmi trebuiau 3 piese, așa că mi-a venit Cristina în ajutor și l-a scris ea.

În ultima zi de filmare a audițiilor am organizat și un mini-studio de înregistrare pentru că timpul nu îmi permitea să plec de acolo nici măcar o oră și așa s-a născut această piesă și acest clip care marchează lansarea celui de-al optulea sezon Chefi la Cuțite”, a mai povestit chef Florin Dumitrescu.

Imn Chefi la cutite

NEW! Când pasiunea pentru muzică întâlnește pasiunea pentru bucătărie…se naște o piesă! ?‍? ?
Chef Florin Dumitrescu s-a apucat de cântat pentru a marca lansarea noului sezon Chefi la cutite. ?
Ce nume să dăm piesei?

Versuri: Chef Florin Dumitrescu
Regia: Vlad Rosca
Producător muzical: Felix Burdusa
Piesa originală: Praf de stele/ Vița de vie

Publicată de Chefi la cutite pe Miercuri, 2 septembrie 2020

”Chefi la cuțite” revine la Antena 1 luni, 7 septembrie, de la ora 20.30. Al optulea sezon va putea fi urmărit de luni până miercuri, după Observator.

citește și...