Cum a cunoscut-o chef Florin Dumitrescu pe soția sa. ”Ea era pentru mine fructul interzis”

30.06.2020, 10:21
Cum a cunoscut-o chef Florin Dumitrescu pe soția sa. ”Ea era pentru mine fructul interzis”
Cum a cunoscut-o chef Florin Dumitrescu pe soția sa. ”Ea era pentru mine fructul interzis”

Chef Florin Dumitrescu are o familie extraordinar de frumoasă alături de soția sa și de cele două fetițe ale lor. Juratul de la show-ul culina ”Chafi la cuțite”, de la Antena 1, a povestit cum a început povestea sa de dragoste cu cea care îi este parteneră de viață.

Chef Florin Dumitrescu este căsătorit cu Cristina Sima, împreună cu care are două fetiț superbe, Ava și Mia.


Cei doi au povestit, pentru revista Viva, cum a început povestea lor de dragoste. Chef Dumitrescu a mărturisit că Cristina i-a dat numărul de telefon abia la două luni după ce s-au cunoscut.

”Începutul relației noastre a fost foarte interesant, ne-am cunoscut așa cum suntem noi, ne-am mutat împreună deja la câteva zile de când, oficial, am început relația, dar, în același timp, ne ascundeam de ochii lumii. Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina și nu știam ce părere și-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afișat împreună, în perioada respectivă.

Așa că ea era pentru mine ,,Fructul Interzis” și ne furam câte un pupic, pe ascuns, pe terasă sau în spatele bucătăriei. Dar, înainte să ajungem la asta, am avut două luni în care vorbeam foarte mult pe Facebook, prin mesaje, momente în care ne împărtășeam toate gândurile și vorbeam despre orice. Abia după două luni mi-a dat și numărul de telefon”, a declarat juratul de la ”Chefi la cuțite”.

Cristina Sima a afirmat că și acum soțul ei îi reproșează că i-a dat numărul de telefon abia după două luni.

”Încă îmi reproșează că i-am dat numărul de telefon abia după două luni. Dar cred că ne-a prins foarte bine perioada de la început, când vorbeam foarte mult, ne scriam scrisori virtuale… A fost o perioadă romantică, în care ne-am cunoscut mai bine. Abia după ce i-am dat numărul de telefon am început să ieșim. Râdeam mult împreună și la fel suntem și astăzi”, a spus soția lui chef Florin Dumitrescu.

A cucerit-o cu mâncarea


Cristina Sima, a mai povestit că soțul ei a cucerit-o prima oară cu mâncarea pe care o făcea.

”Cum m-a cucerit Florin? Prima oară, prin mâncarea lui. Am ajuns pe terasa restaurantului în care lucra și am cerut o porție de melci, pe care i-am devorat, efectiv. Nu mâncasem ceva atât de gustos nici chiar în Franța.

Eram cu managerul restaurantului la masă, iar lui îi adusese niște paste carbonara. Bineînțeles că am gustat și din farfuria lui. Apoi, a venit la masă, mi-a zâmbit și m-a întrebat dacă mi-a plăcut mâncarea. L-am felicitat și cred că atunci s-a oprit puțin lumea în loc.

În cele două luni, în care nu i-am dat numărul de telefon, era atât de perseverent în a mă scoate la o cină, dar într-un mod atât de simpatic și de smart! Asta m-a cucerit la el! Și faptul că era mereu efervescent și vesel, mai puțin dimineața, când era mut până la a doua cafea”, a mărturisit ea, potrivit sursei citate.

citește și...