Chef Bontea a pus la loc kilogramele pe care le-a dat jos la ”Asia Express”. ”Am stat vreo două luni acasă, ce credeți?”

03.11.2020, 12:23
Chef Bontea a pus la loc kilogramele pe care le-a dat jos la ”Asia Express”. ”Am stat vreo două luni acasă, ce credeți?”
Chef Bontea a pus la loc kilogramele pe care le-a dat jos la ”Asia Express”. ”Am stat vreo două luni acasă, ce credeți?”

Chef Sorin Bontea a mărturisit că a pus înapoi kilogramele pe care reușise să le dea jos pe durata participării la emisiunea ”Asia Express”.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. pe durata participării la emisiunea respectivă, chef Sorin Bontea reușise să slăbească nouă kilograme, însă le-a pus la loc, după cum a mărturisit în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

”Am stat vreo două luni acasă, ce credeți? După perioada de urgență, am reînceput filmările pentru „Chefi la cuțite, ce vă imaginați? Că mi-am păstrat „silueta?! Bineînțeles că nu”, a explicat chef Sorin Bontea.

Ce îi place lui chef Sorin Bontea să gătească cel mai mult

Chef Sorin Bontea a dezvăluit și ce preparat îi place cel mai mult să pregătească.

Juratul de la emisiun ea ”Chefi la cuțite” adoră să pregătească steak-uri.

”Mie îmi place să fac steak-uri. Probabil de fiecare fel de mâncare mă leagă o anumită poveste sau întâmplare, dar steak-uri chiar îmi place foarte mult să prepar. Zilele trecute am făcut și un salam de biscuiți, nu mai făcusem de ani de zile, și mi-am adus aminte că era desertul-vedetă al chefurilor noastre din tinerețe, când ne strângeam acasă pe la careva. Am ajuns, din cauza acestei pandemii, să retrăim oarecum acea perioadă, pentru că organizăm tot mai des petreceri „domestice””, a explicat chef Sorin Bontea.

În ce relații a rămas chef Sorin Bontea cu Răzvan Fodor

Chef Sorin Bontea a explicat, într-un interviu recent, care este relația sa cu Răzvan Fodor.

Chef Sorin Bontea a afirmat că el și Răzvan Fodor pregătesc un nou proiect împreună.

”Experiența pe care o trăiești în „Asia Express înseamnă amintiri pe care în mod normal le aduni în ani de zile. Ăsta este unul dintre motivele pentru care relația cu coechipierul tău devine foarte strânsă. Chiar zilele astea am tot vorbit cu Răzvan, pentru că vrem să mergem împreună la pescuit, dar trebuie să vedem cum ne organizăm, mai ales că el a fost plecat în Turcia pentru o perioadă destul de lungă. Vom mai avea un proiect împreună, care probabil va fi public cât de curând”, a spus chef Sorin Bontea.

citește și...