Marcel Pavel, enervat la culme de Cozmin Gușă. ”O să îl dau în judecată și o să plătească bani grei”

16.04.2021, 11:37
Marcel Pavel, enervat la culme de Cozmin Gușă. ”O să îl dau în judecată și o să plătească bani grei”
Marcel Pavel, enervat la culme de Cozmin Guță. ”O să îl dau în judecată și o să plătească bani grei”

Cântărețul Marcel Pavel a afirmat că va recurge la instnță în urma unbor declarații pe care Cozmin Gușă le-a făcut la adresa sa.

Anul trecut, interpretul Marcel Pavel a trecut prin momente extrem de dificile, după ce s-a infectat cu coronavirus la filmările pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Acum, Marcel Pavel este decis să il dea în judecată pe Cozmin Gușă după ce a fost acuzat că s-a prefacut că are COVID și că îmbolnăvirea cu temutul virus era prevăzută în contract. Cozmin Guță a comentat despre Marcel Pavel la emisiunea pe care Denise Rifai o moderează la postul de televiziune Kanal D. Marcel Pavel vrea să îi ceară daune morale de 200.000 de euro lui Cozmin Gușă, după cum a declarat artistul la emisiunea ”Exclusiv VIP”, pe care Cristi Brancu o moderează la Prima TV.

“O să îl dau în judecată și o să plătească bani grei. A spus că aveam în contract prevăzut să mă îmbolnăvesc de COVID și că nu am avut boala. Nu știu de ce a declarat asta. M-a sunat înainte cu 2 zile, i-am trimis și secrețiile de sânge și buletinul testelor pozitive la COVID și seara apare la TV și spune că nu am nimic și că mă prefac, că am primit bani. Eu era să mă pierd definitiv de pe această planetă și iată că acest om, despre care am crezut că îmi e prieten, face declarații în defavoarea mea care au adus un linsaj media asupra mea. Nu are dovezi, dacă vine cu dovezi îi plătesc eu daune. Vreau să îi cer cel puțin 200.000 de euro. Eu nu l-am sunat să îi reproșez ceva, îl dau în judecată. Dacă nu are grijă de ceea ce spune trebuie să răspundă. Este prea alintat de anumite TV și mi se pare că le știe pe toate”, a spus Marcel Pavel., potrivit click.ro.

Marcel Pavel este căsătorit și are trei copii

 

Marcel Pavel s-a căsătorit în 1992 cu Violeta Șmîșleaeva, fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova. Cuplul are trei copii. Cei doi băieți, Sasha și Richard, sunt amândoi interesați de oportunitatea unei cariere muzicale. În 2013, Violeta i-a dăruit și o fetiță, care a primit două nume Ioana și Iuvenalia, după bunicul ei din partea mamei. Deși sunt căsătoriți de 28 de ani, Marcel Pavel și Violeta nu au făcut cununia religioasă.

Violeta, partenera de viață a artistului, și-a adus aminte de cum a început povestea de dragoste dintre ea și Marcel Pavel.

”Pe sotul meu (viitor, pe atunci) l-am cunoscut in ’92. Uite, si atunci traiam vremuri tulburi, cu multe schimbari, insa atunci aveam incredere ca sunt schimbari in bine! (acum, din pacate, se lucreaza intens la distrugerea increderii in orice). Eram si tineri( mai ales eu?) Nu a fost dragoste la prima vedere, nici la a doua, dar Marcel a fost intotdeauna charismatic si a reusit sa-mi patrunda in minte si in inima. Dar nu, nu ma vedeam langa el, si cum as fi putut spera: eu balerina, el cantaret…nu era o combinatie castigatoare! Acum, dupa 28 de ani si 3 copii impreuna, pot sa spun ca, probabil, m-am inselat…Probabil!”, a declarat soția lui Marcel Pavel într-un recent interviu.

citește și...