Cum s-a schimbat viața lui Marcel Pavel după ce a fost infectat cu COVID-19

26.09.2020, 10:50
Cum s-a schimbat viața lui Marcel Pavel după ce a fost infectat cu COVID-19
Cum s-a schimbat viața lui Marcel Pavel după ce a fost infectat cu COVID-19

Cântărețul Marcel Pavel a dezvăluit cum s-a schimbat viața sa după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

În urmă cu câteva luni, interpretul Marcel Pavel a trecut prin momente extrem de dificile, după ce s-a infectat cu coronavirus la filmările pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Artistul a reușit să treacă cu bine peste experiența respectivă, iar acum a dezvăluit că respectă cu strictețe recomandările medicilor.

”Am fost la mare să fac aerosoli, apoi am fost la munte. De când am ieșit din spital, am fost de vreo 20 de ori la munte. Medicii mi-au zis să nu mai fac sport de contact, cum făceam până acum, ci doar câteva exerciții.

Acum fac exerciții banale: flotări, genuflexiuni, aplecări și exerciții pentru respirație. Pe astea le fac mai ales la orele de canto. De asemenea, nu mai am voie să alerg, poate după ce o să mai slăbesc vreo 9 kilograme și atunci doar alergare ușoară”, a explicat artistul la emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, citat de spynews.ro.

”Am simțit vreo trei săptămâni câteva efecte ale bolii: respirația grea, mișcările bruște mă oboseau, dar acum e din ce în ce mai bine”, a adăugat el.

Marcel Pavel este căsătorit de 28 de ani

Marcel Pavel s-a căsătorit în 1992 cu Violeta Șmîșleaeva, fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova. Cuplul are trei copii. Cei doi băieți, Sasha și Richard, sunt amândoi interesați de oportunitatea unei cariere muzicale. În 2013, Violeta i-a dăruit și o fetiță, care a primit două nume Ioana și Iuvenalia, după bunicul ei din partea mamei.

Deși sunt căsătoriți de 28 de ani, Marcel Pavel și Violeta nu au făcut cununia religioasă. Artistul a explicat care a fost motivul în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

”Aşa este, am cântat la foarte multe nunți, de altfel la orice tip de evenimente, pentru că aceasta este menirea mea ca artist, să bucur sufletele oamenilor, fie că e vorba despre un eveniment fericit din viața unui om, fie că e vorba despre un concert. Într-adevăr, nu am făcut şi cununia religioasă, a fost alegerea soției mele, pe care o respect, însă încă nutresc sentimentul că o să facem cândva şi acest pas în fața lui Dumnezeu, în taină, alături doar de câteva persoane foarte dragi nouă”, a mărturisit Marcel Pavel.

 

citește și...