Motivul pentru care Marcel Pavel nu a făcut cununia religioasă în 28 de ani de mariaj

11.08.2020, 09:06
Motivul pentru care Marcel Pavel nu a făcut cununia religioasă în 28 de ani de mariaj
Motivul pentru care Marcel Pavel nu a făcut cununia religioasă în 28 de ani de mariaj

Celebrul cântăreț Marcel Pavel are o căsnicie reușită alături de Violeta. Deși sunt căsătoriți de 28 de ani, cei doi nu au făcut cununia religioasă.

Marcel Pavel s-a căsătorit în 1992 cu Violeta Șmîșleaeva, fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova. Cuplul are trei copii. Cei doi băieți, Sasha și Richard, sunt amândoi interesați de oportunitatea unei cariere muzicale. În 2013, Violeta i-a dăruit și o fetiță, care a primit două nume Ioana și Iuvenalia, după bunicul ei din partea mamei.

Deși sunt căsătoriți de 28 de ani, Marcel Pavel și Violeta nu au făcut cununia religioasă. Artistul a explicat care a fost motivul în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

”Aşa este, am cântat la foarte multe nunți, de altfel la orice tip de evenimente, pentru că aceasta este menirea mea ca artist, să bucur sufletele oamenilor, fie că e vorba despre un eveniment fericit din viața unui om, fie că e vorba despre un concert. Într-adevăr, nu am făcut şi cununia religioasă, a fost alegerea soției mele, pe care o respect, însă încă nutresc sentimentul că o să facem cândva şi acest pas în fața lui Dumnezeu, în taină, alături doar de câteva persoane foarte dragi nouă”, a mărturisit Marcel Pavel.

Care este secretul căsniciei lor

Marcel Pavel a explicat și care este secretul mariajului de lungă durată pe care îl are cu V ioleta.

”Nu ştiu dacă este neapărat un secret, însă este vorba în primul rând despre respect reciproc şi despre încredere reciprocă, pentru că, dacă ele dispar, mi-e suficient de clar că nu va mai rezista acea căsnicie. Atunci când sunt divergențe, este important ca unul dintre ei să mai cedeze, iar în cazul nostru, cum soția mea e mai înțeleaptă, în general cedează ea”, a mai spus artistul pentru sursa mai sus-menționată.

Cântărețul a vorbit și despre gelozie.

”Nu sunt un tip gelos la modul obsesiv. Sigur că există şi sentimentul acesta, în doze mici, cred că dacă n-ar exista ar însemna că, de fapt, nu există iubire adevărată. Dacă se ajunge însă la gelozii prosteşti, înseamnă că nu mai există încredere, şi atunci clar totul s-a terminat”, a afirmat el.

citește și...