Moment emoţionant la revenirea pe platoul de filmare ”Te cunosc de undeva!”

26.09.2020, 09:10
Moment emoţionant la revenirea pe platoul de filmare ”Te cunosc de undeva!”
Moment emoţionant la revenirea pe platoul de filmare ”Te cunosc de undeva!”

La doar câteva săptămâni de la începerea filmărilor pentru cel de-al 15-lea sezon alshow-ului transformarilor ”Te cunosc de undeva!”, echipa emisiunii a fost greu încercată de cumplitul virus care a lovit întreg mapamondul.

După o lungă perioadă în care au vorbit zilnic la telefon şi s-au susţinut reciproc şi totodată respectând recomandările medicilor şi prevederile legale în vigoare în ceea ce privește pandemia de coronavirus, artiştii au revenit pe platoul de filmare, dornici să facă spectacol, aşa cum şi-au obişnuit telespectatorii.

Lor le-au pregătit şi un moment special, o interpretare foarte emoţionantă a piesei Angels, a lui Robbie Williams, cu care vor deschide cea de-a treia gală a show-ului.

„Oameni buni, după cea mai lungă şi mai grea perioadă de aşteptare din istoria acestui show, artiştii şi echipa Te cunosc de undeva! se întorc pe scenă! Vă mulţumim pentru miile de mesaje şi pentru dragostea voastră, care ne-au îmbărbătat şi ne-au motivat. Suntem sănătoşi, fericiţi şi puşi pe spectacol!”, a declarat Cosmin Seleşi, la începutul celei de-a treia gale a show-ului transformărilor de la Antena 1.

Ce a spus Adriana Trandafir la revenirea pe platourile de filmare

„Am înfrânt!”, le-a mărturisit printre lacrimi, de această dată cauzate de emoţia revederii cu colegii, Adriana Trandafir.

„Sunt fericită că suntem din nou împreună! Totul e bine când se sfârşeşte cu bine!”, a mai spus actriţa.

Romică Ţociu, partenerul ei de scenă, nu a ratat ocazia să îşi avertizeze încă o dată colegii: „Competiţia nu moare! Marcele, Monica, lupta continuă! Fiţi pe fază!”.
Întregul moment va putea fi urmăritîn seara ace4asta, de la ora 20:00, în cea de-a treia ediţie a show-ului transformărilor ”Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1.

citește și...