Magda Pălimariu despre viața între Norvegia și România. ”Nu mă mut definitiv şi nici nu renunţ la jobul de la PRO TV”

25.04.2022, 13:16
Magda Pălimariu despre viața între Norvegia și România. ”Nu mă mut definitiv  şi nici nu renunţ la jobul de la PRO TV”
Magda Pălimariu despre viața între Norvegia și România. ”Nu mă mut definitiv şi nici nu renunţ la jobul de la PRO TV”

Vedeta de televiziune Magda Pălimariu  a oferit detalii despre viața sa din prezent, după ce s-a căsătorit cu Ionuț Eriksen și face naveta între România și Norvegia, șară unde locuiește actualul său partener de viață. ”Nu mă mut definitiv şi nici nu renunţ la jobul de la PRO TV”, a declarat Magda Pălimariu.

Magda Pălimariu lucrează de foarte mulți ani la Pro TV, acolo unde prezintă rubrica Meteo din cadrul jurnalelor de știri. În plan personal, Magda Pălimariu a fost căsătorită și a divorțat în mare secret în anul 2016. Vedeta nu a dezvăluit niciodată cu cine s-a măritat. Magda Pălimariu s-a căsătorit dn nou anul trecut. Evenimentul a avut loc în cadru restrâns, doar prietenii apropiați și familia fiind alături de miri. Soțul Magdei Pălimariu se numește Ionuț Eriksen și este președintele Camerei de Comerț din Norvegia.

În prezent, Magda Pălimariu și actualul său soț fac naveta între România și Novegia. Vedeta TV a mărturisit că nu are de gând să se mute definitiv în Norvegia și nici să renunțe la jobul său de la Pro TV, așa cum s-a speculat.

Magda Pălimariu despre viața între Norvegia și România. ”Soţul meu este stabilit în Norvegia şi este normal să ne petrecem timpul şi aici, şi acolo”

”Soţul meu este stabilit în Norvegia şi este normal să ne petrecem timpul şi aici, şi acolo. Dar nu mă mut definitiv – aşa cum am tot văzut că s-a scris în ultima perioadă – şi nici nu renunţ la jobul de la PRO TV. Nu se exclud una pe alta, iar decizia de a face naveta este una asumată, care nu ne încurcă absolut deloc, ba din contră… Aşa cum spuneam, familia, prietenii, jobul sunt în România, aşa că nu, nu este în discuţie momentan. Dar cine ştie în ce locuri ne va găsi viaţa peste zece ani?”, a declarat Magda Pălimariu pentru click.ro.


Despre jobul său de la Pro TV, vedeta a spus: ”Să tot fie 18 ani… Nu s-a întâmplat ceva memorabil la început, doar au fost emoţiile mai mari, fireşte; dar le-am depăşit cu brio, căci am avut alături o echipă profesionistă care m-a ajutat… Îmi place că merg la muncă mereu cu zâmbetul pe buze. Îmi plac oamenii pe care îi am în jurul meu şi faptul că suntem deja, de atâţia ani, ca o mare familie. Mă simt acasă la locul de muncă şi asta e foarte important”.

citește și...