Lucrurile pe care Oana Roman nu le-a mai spus despre tatăl ei. ”A făcut o alegere. Nu știu dacă a făcut-o cu dorință sau sub presiune”

21.09.2021, 11:22
Lucrurile pe care Oana Roman nu le-a mai spus despre tatăl ei. ”A făcut o alegere. Nu știu dacă a făcut-o cu dorință sau sub presiune”
Lucrurile pe care Oana Roman nu le-a mai spus despre tatăl ei. ”A făcut o alegere. Nu stiu dacă a făcut-o cu dorintță sau sub presiune”

La o emisiune online, Oana Roman, în vârstă de 45 de ani, a făcut mărturisiri dureroase despre relația sa cu celebrul său tată, Petre Roman, fost premier al României. ”A făcut o alegere. Nu stiu dacă a făcut-o cu dorintță sau sub presiune” , a declarat vedeta. de asemenea, Oana Roman a vorbit și despre mama sa, Mioara Roman.

Petre Roman a fost căsătorit timp de mulți ani cu Mioara Roman. Cei doi au împreună o fiică, Oana. Mioara Roman mai are o fată, Catinca, dintr-un mariaj anterior. Silvia Chifiriuc este actuala soție a fostului premier al României, Petre Roman. Din mariajul lor a rezultat un copil, un băiețel, Petrus. Cei doi și-au unit destinele în anul 2009.

Oana Roman a fost invitată la emisiunea online ”În oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță, unede a făcut mărturisiri despre tatăl său, Petre Roman și relația cu acesta. Oana Roman a mărturisit că a avut o copilărie fără neajunsuri, însă i-a lipsit prezența părințilo, relația cu aceștia răcindu-se după Revoluția din 1989.

”Mama era șef de secție la emisiuni în limba arabă și muncea 14 ore pe zi probabil, mai mult câteodată. Iar tata era la Politehnică practic nonstop. E adevărat că a fost cumva și o lipsă a prezenței lor și din punct de vedere afectiv, pentru că nu aveau timp. Ei munceau foarte mult. Aveam de exemplu două vacanțe pe an pe care le făceam. Vara mergem zece zile la mare, iar iarna mergeam zece zile la munte. Catinca nu a resimțit lucrurile la fel pentru ca ea era mult mai mare, sunt nouă ani între noi. Dar eu nu îmi aduc aminte să fi dormit cu ai mei. Ei spun că până am făcut doi ani, dar eu nu îmi aduc aminte. Mai mare fiind, nu îmi aduc minte să fi avut timp să mergem toț trei în parc. Mai mergeam în weekend-uri la Snagov câteodată și atunci era mai multă prezență, dar altfel eu stăteam mai mult singură. Am resimțit o lipsă de afecțiune. Iar după Revoluție, s-a încheiat complet orice fel de contact afectiv cu ei. Revoluția a însemnat o schimbare radicală, iar pentru tata prioritatea numărul unu era aceea de guverna. Iar pentru mama prioritatea era să îl sprijine pe el în acest demers”, a declarat vedeta, potrivit wowbiz.ro.

 

Lucrurile pe care Oana Roman nu le-a mai spus despre tatăl ei. ”Alegerea a fost ca eu să fiu foarte puțin prezentă in viata lui”

Oana Roman a vorbit cu lacrimi în ochi despre tatăl său, Petre Roman, afirmând că acesta a luat decizia de a fi cât mai puțin prezent în viața ei. „Nu pot să spun că nu sunt deloc în prezentul lui. Mi-e foarte greu să vorbesc despre asta. Doar că el a făcut o alegere, eu cumva trebuie să o respect, chiar dacă este foarte greu. Nu pot să vorbesc despre asta, mi-e foarte greu. Din punctul meu de vedere, el a făcut o alegere. Nu stiu dacă a făcut-o cu dorintă sau sub presiune. Nu stiu dacă a făcut-o că și-a dorit sau că nu a avut de ales. Alegerea a fost ca eu să fiu foarte puțin prezentă in viata lui. Nu am nicio variantă, decât aceea de a-i respecta această alegere și de a trăi cu ea, deși nu e simplu deloc, absolut deloc. Într-un fel, mi-a lipsit mai mult în anii de după Revolutie decât acum. Acum am o familie, sunt matură, am pe cine să mă sprijin. Când eram adolescentă era mai complicat. Atunci probabil aș fi avut cumva nevoie mai mult de prezența lui și de implicarea lor, a amândurora, în viața mea”, a spus Oana Roman.

”Îmi doresc foarte mult ca tata să fie mult mai prezent în viata noastra, în viata Isabelei. Lucrul asta nu se intampla, oricat de mult imi doresc. Probabil că ne vedem de maxim trei ori pe an. Anul ăsta ne-am văzut o singură dată. De fiecare dată când vorbim îi spun că îi doresc să ne vedem, dar lucrul ăsta nu se întâmplă. Nu cred că pot face eu mai mult decât să îmi exprim dorința. Eu sunt fericită și mulțumită că Isabela are un tată a cărui prezență a fost tot timpul constantă. Ea este foarte legată de el”, a completat aceasta.

citește și...