Lucrurile pe care Andreea Antonescu nu le-a mai spus despre soțul său. ”A fost și va rămâne cea mai importantă relație a vieții mele”

07.04.2021, 16:48
Lucrurile pe care Andreea Antonescu nu le-a mai spus despre soțul său. ”A fost și va rămâne cea mai importantă relație a vieții mele”
Lucrurile pe care Andreea Antonescu nu le-a mai spus despre soțul său. ”A fost și va rămâne cea mai importantă relație a vieții mele”

Cântăreața Andreea Antonescu a făcut declarații despre soțul ei, Traian Spak, și despre relația pe care o are cu acesta. Cei doi sunt în divorț.

Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak, împreună cu care are o fetiță, Sienna. Cei doi se află în divorț, însă relația dintre ei este una cât se poate de bună, după cum a afirmat artista într-un intyerviu pentru click.ro. Vedeta a mărturisit că Traian Spak a știut că aceasta va participa la show-ul ”Survivor România” și că a fost cel care a susținut-o întotdeauna în tot ceea ce a făcut.


”Da, cu Traian mă sfătuiesc, el a știut că voi pleca, m-a sfătuit să am grijă și să nu mă accidentez. S-a bucurat foarte tare în momentul în care a văzut că ies din competiție accidentată doar la deget. El întotdeauna m-a susținut și a fost lângă mine, este în continuare unul dintre prietenii mei cei mai buni, este un om pe care îl simt aproape de sufletul meu și probabil așa va fi pentru tot restul vieții. A fost și va rămâne cea mai importantă relație a vieții mele, este tatăl copillui meu. Sienna mi-a spus că spus că a ținut pumnii foarte strânși când întrăm pe fiecare traseu și strigă tare ”Hai, mami!” și mă încuraja sperând că o voi auzi. Mi-a spus că m-au susținut toți colegii ei de la școală. Am o gașcă întreagă de copii care mă așteaptă la Galați”, a declarat Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu a participat la ”Survivor România”

Andreea Antonescu a făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”. Andreea Antonescu a fost eliminată de la show-ul ”Survivor România”, în urma voturilor primite de la telespectatori.

Vedeta a mărturisit cu cine s-a înțeles cel mai bine pe durata participării la concursul filmat în Republica Dominicană și difuzat de postul de televiziune Kanal D. ”Cu Elena Marin și Cătălin Moroșanu, ei au fost oamenii în fața cărora puteam să mă retrag și să îmi deschid sufletul. Legat de ceilalți am avut garda sus, dar există concurenți cu care mi-ar fi drag să mă revăd când vor ieși din competiție”, a spus vedeta.

În schimb, artista nu a avut deloc o relație bună în competiție cu Sebastian Chitoșcă: ”Nu m-ar deranja dacă nu m-aș mai întâlni în viața asta, și căruia nu îi voi simți lipsa vreodată, Sebastian Chitoșcă. Mie îmi plac oamenii cu coloană vertebrală, de la care am ce învața, persoane integre”.

citește și...