Andreea Antonescu a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”N-aș putea purta pică cuiva”

22.03.2021, 09:51
Andreea Antonescu a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”N-aș putea purta pică cuiva”
Andreea Antonescu a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”N-aș putea purta pică cuiva”

Andreea Antonescu a fost eliminată de la show-ul ”Suervivor România”, în urma voturilor primite de la telespectatori.

Cântăreața Andreea Antonescu a făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”. Andreea Antonescu a fost propusă pentru eliminare de către colegii săi din echipa Faimoșilor. Alături de Andreea Antonescu, din echipa Faimoșilor a mai fost propus pentru eliminare și Sebastian Chitoșcă. Acesta a fost nominalizat de Elena Marin, care a ieșit favorita publicului.

Din Echipa Războinicilor, propuși pentru eliminare, inițial, au fost Sorin și Albert. Albert a fost desemnat favoritul publicului și a scăpat de eliminare. Acesta a făcut o nominalizare pentru eliminare, numind-o pe Maria. Sindy a fost concurenta din echipa Războinicilor care a ieșit pe locul doi în topul favoriților publicului, astfel că și aceasta a făcut o nominalizare pentru eliminare, cea desemnată de ea fiind Mellina.

Ce a declarat Andreea Antonescu după ce a fost eliminată de la ”Survivor România”

După ce a fost nominalizată pentru a treia oară consecutiv ca să părăsească competiția ”Survivor România”, publicul nu a mai salvat-o pe Andreea Antonescu de această dată.

„Bineînțeles că mă așteptam, nu e o surpriză. Voturile s-au dat pe considerente sportive, nu mă sperie, nu mă îngrijorează. Sunt eu așa micuță, dar sunt greu de speriat. Sunt trecută prin multe lucruri grele, reale în viață și nu am venit la Survivor considerând că e o vacanță, ci o competiție foarte grea, lucru care m-a determinat să accept această provocare. Îmi plac lucrurile care mă scot din cotidianul meu și tot ce se întâmplă aici, consiliu, traseele și jungla reprezintă niște situații foarte grele. Sunt în picioare, cu zâmbetul pe bune, pentru că îmi plac provocările și tot ce se întâmplă în acest reality show”, spunea Andreea Antonescu în momentul când a fost nominalizată pentru eliminare.

După ce a aflat că este eliminată din concurs, cântăreața a mărturisit că regretă că părăsește show-ul, însă a afirmat că nu are resentimente față de niciunul dintre colegii săi din echipa Faimoșților. „Mă simt foarte bine. S-a încheiat aici, nu e nicio problemă. Tot ce am trăit aici a mai pus o temelie la femeia care am devenit. Pe de o parte sunt tristă pentru că m-am simțit destul de bine în ciuda unor discuții, dar sunt fericită pentru că îmi este dor de fetița mea. N-aș putea purta pică cuiva”, a declarat Andreea Antonescu, citată de wowbiz.ro.

citește și...