Andreea Antonescu, atacată de Dana Roba. ”Sportiv… nu știu dacă am văzut pe cineva mai slab”

01.03.2021, 13:02
Andreea Antonescu, atacată de Dana Roba. ”Sportiv... nu știu dacă am văzut pe cineva mai slab”
Andreea Antonescu, atacată de Dana Roba. ”Sportiv... nu știu dacă am văzut pe cineva mai slab”

Cântăreața Andreea Antonescu a fiost atacată de Dana Roba, fosta iubită a lui Nicolae Guță, pentru prestația sa spoertivă în cadrul concursului ”Survivor România”.

Andreea Antonescu este nou-venită la concursul ”Survivor România”, transmis de postul de televiziune Kanal D. Artista face parte din echipa Faimoșilor.  De când a intrat în competiție, Andreea Antonescu nu a reușit să aducă decât un punct pe traseu pentru echipa sa.

Dana Roba a comentat, pentru wowbiz.ro, despre performanțele sportive ale Andreei Antonescu la ”Survivor România”.

 

Andreea Antonescu, atacată de Dana Roba. ”Faptul că a venit cu gene false la Survivor spune totul despre ea”

”Faptul că a venit cu gene false la Survivor spune totul despre ea. Dacă m-aș duce la Survivor și nu a aduce niciun punct cred că profesoara mea de sport din generală m-ar trage la răspundere când m-aș întoarce acasă. Sper să se întoarcă și ea cât mai repede acasă și să lase pe cei mai sportivi să își facă numărul așa cum trebuie”, a spus Dana Roba, conform sursei mai sus-menționate.

”E clar, Faimoșii au nevoie de un restart, au nevoie de vedete care să fie cu adevărat pregătite ca sportivi. O respect pe Andreea Antonescu pentru partea muzicală, dar sportiv… nu știu dacă am văzut pe cineva mai slab”, a mai afirmat aceasta despre Andreea Antonescu.

La ”Survivor România”, Andreea Antonescu afirma, zilele trecute, că și-ar dori o coaliție a fetelor din echipă. „Eu cred că trebuie să existe idea de girl power. Pe de o parte ne pare rău că băieții nu se iau după strategiile voastre în timpul meciurilor și pe altă parte practic vă puneți pe tavă, să vă voteze. Ah, mă votează pe mine, sau pe mine. Nu e vorba de strategii, ci de cum privesc lucrurile din exterior. Mie nu-mi place să văd femeile resemnate, să dorm pe mine, ci să iau atitudine”, explica vedeta.

citește și...