Lucruri neștiute despre Alina Sorescu. ”Toată lumea mă întreba: ți se dădeau note mari pentru că erai cunoscută?!”

07.09.2022, 17:21
Lucruri neștiute despre Alina Sorescu. ”Toată lumea mă întreba: ți se dădeau note mari pentru că erai cunoscută?!”
Lucruri neștiute despre Alina Sorescu

Alina Sorescu, în vârstă de 36 de ani, a scos la iveală lucruri mai puțin știute din trecutul său. Vedeta și-a amintit de vremurile când era elevă și a vorbit și despre studiile pe care le-a făcut. ”Toată lumea mă întreba: ți se dădeau note mari pentru că erai cunoscută?! Nu, nu este adevărat”, a spus artista.

Cântăreața Alina Sorescu a format o familie cu Alexandru Ciucu. Cei doi au împreună două fetițe, Carolina și Raisa. Despre cei doi s-a speculat, multă vreme vreme, că s-ar fi separat. Deși mult timp niciunul dintre cei doi nu a confirmat sau a infirmat zvonurile privind divorțul, recent s-a aflat că Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se separă.

Alexandru Ciucu i-a intentat un proces Alinei Sorescu și s-au întâlnit în instanță pentru a stabili custodia copiilor. Într-un mesaj transmis recent în mediul online, Alina Sorescu a precizat că a introdus acțiunea de divorț la începutul anului, iar cel care i-a fost partener de viață a cerut ca domiciliul celor două fetițe ale lor să fie la el. Instanța a decis în urmă cu ceva timp ca micuțele să rămână la artistă. Nemulțumit de această decizie, Ciucu a atacat-o în instanță, însă nici de data aceasta nu i-a fost dat câștig de cauză. Astfel, Alina Sorescu a bifat o nouă victorie în privința custodiei fiicelor sale. De curând, Alina Sorescu a afirmat că s-ar încerca discreditarea  după ce instanța a decis a doua oară ca domiciliul fetițelor să rămână la ea. 

Lucruri neștiute despre Alina Sorescu. ”Am făcut două facultăți, am făcut master”

Alina Sorescu a vorbit despre trecutul său. Artista și-a amintit de vremurile când era la școală, dezvăluind că a fost tot timpul premiantă și a teminat liceul ca șefă de promoție.

„Eu am fost mereu premiantă! Toată lumea mă întreba: ți se dădeau note mari pentru că erai cunoscută?! Nu, nu este adevărat. Ca dovadă, eu am învățat bine și la școală, și la liceu, și la facultate! Am fost șefă de promoție la liceu, am luat cea mai mare notă la BAC. Am făcut două facultăți, am făcut master. Mi-a plăcut mie, nu învățam că mă punea cineva! Îmi plăcea să mă duc pregătită, pentru că viața mea a fost împărțită între turnee și școală. Îmi plăcea să fiu bine pregătită tocmai ca să nu las loc de interpretări, de niciun fel. Și uite că mi-a folosit foarte mult! Sunt fericită că m-am ținut de școală și am fost consecventă. Eu am patalama de profesoară! Am terminat fostul liceu Pedagogic – Colegiul Național Elena Cuza. Când am început povestea cu picii lui Soreasca, am urmat cursurile de psiho-pedagogie din cadrul departamentului ce formează cadre didactice la Facultatea de Știinte ale Comunicării. Eu, de mică ,am fost așa, să știu din toate, să mă asigur că mă pricep la toate!”, a detaliat Alina Sorescu, potrivit click.ro.

citește și...