Alina Sorescu a răbufnit. ”Se încearcă voit discreditarea mea, imediat după ce instanța a decis pentru a doua oară domiciliul fetițelor la mine”

06.07.2022, 11:31
Alina Sorescu a răbufnit. ”Se încearcă voit discreditarea mea, imediat după ce instanța a decis pentru a doua oară domiciliul fetițelor la mine”
Alina Sorescu a răbufnit

Cântăreața Alina Sorescu, în vârstă de 35 de ani, și designerul Alexandru Ciucu, în vârstă de 46 de ani, sunt în divorț. Cei doi au ajuns în iunstanță pentru custodia celor două fetițe pe care le au împreună, Carolina și Raisa.

Cântăreața Alina Sorescu a format o familie cu Alexandru Ciucu. Cei doi au împreună două fetițe, Carolina și Raisa. Despre cei doi s-a speculat, în ultima vreme, că s-ar fi separat. Deși mult timp niciunul dintre cei doi nu a confirmat sau a infirmat zvonurile privind divorțul, recent s-a aflat că Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se separă.

Alexandru Ciucu i-a intentat un proces Alinei Sorescu și s-au întâlnit în instanță pentru a stabili custodia copiilor. Într-un mesaj transmis recent în mediul online, Alina Sorescu a precizat că a introdus acțiunea de divorț la începutul anului, iar cel care i-a fost partener de viață a cerut ca domiciliul celor două fetițe ale lor să fie la el. Instanța a decis în urmă cu ceva timp ca micuțele să rămână la artistă. Nemulțumit de această decizie, Ciucu a atacat-o în instanță, însă nici de data aceasta nu i-a fost dat câștig de cauză. Astfel, Alina Sorescu a bifat o nouă victorie în privința custodiei fiicelor sale. Acum, Alina Sorescu afirmă că s-ar încerca discreditarea  după ce instanța a decis a doua oară ca domiciliul fetițelor să rămână la ea. Potrivit impact.ro, artista a răbufnit după ce au apărut zvonuri conform cărora ar avea datorii și ar fi implicată într-o altă relație

Alina Sorescu a răbufnit. ”Clar se urmărește o înscenare în plin proces”

”În ultimul timp se încearcă voit discreditarea mea, imediat dupa ce instanța a decis pentru a doua oară domiciliul fetițelor la mine. Au apărut informații că firma mea ar fi în faliment și că aș avea o nouă relație. Legat de firmă, nu este vorba despre datorii la Stat sau furnizori, ci la mine ca asociat, în urma unor investiții pe care le-am facut anul trecut cu noul sediu al școlii mele de muzică”, a declarat Alina Sorescu pentru sursa mai sus-menționată.

 

”Legat de buchetul de flori, așa cum am și specificat pe Instagram, era aniversarea unei prietene și eu îl luasem pentru ea. Iar poza în care apar alături de regizorul Ionuț Trandafir este de pe platoul de filmare a videoclipului ‘Suflet de copil’, pe care l-a regizat. Această poză nu are nicio legătură cu buchetul de flori. Clar se urmărește o înscenare în plin proces”, a completat vedeta.

citește și...