Ce se întâmplă în procesul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. ”Instanța a respins și apelul pe care el l-a formulat”

21.06.2022, 11:20
Ce se întâmplă în procesul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. ”Instanța a respins și apelul pe care el l-a formulat”
Ce se întâmplă în procesul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. ””Instanța a respins și apelul pe care el l-a formulat”

Cântăreața Alina Sorescu, în vârstă de 35 de ani, și designerul Alexandru Ciucu, în vârstă de 46 de ani, au ajuns la divorț. Artista a anunțat ce decizie a luat instanța în privința custodiei celor două fetițe pe care le au împreună, Carolina și Raisa. ”Instanța a respins și apelul pe care el l-a formulat”, a explicat vedeta.

Cântăreața Alina Sorescu a format o familie cu Alexandru Ciucu. Cei doi au împreună două fetițe, Carolina și Raisa. Despre cei doi s-a speculat, în ultima vreme, că s-ar fi separat. Deși mult timp niciunul dintre cei doi nu a confirmat sau a infirmat zvonurile privind divorțul, recent s-a aflat că Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se separă.

Alexandru Ciucu i-a intentat un proces Alinei Sorescu și s-au întâlnit în instanță pentru a stabili custodia copiilor. Într-un mesaj transmis recent în mediul online, Alina Sorescu a precizat că a introdus acțiunea de divorț la începutul anului, iar cel care i-a fost partener de viață a cerut ca domiciliul celor două fetițe ale lor să fie la el. Instanța a decis în urmă cu ceva timp ca micuțele să rămână la artistă. Nemulțumit de această decizie, Ciucu a atacat-o în instanță, însă nici de data aceasta nu i-a fost dat câștig de cauză. Astfel, Alina Sorescu bifează o nouă victorie în privința custodiei fiicelor sale.

Ce se întâmplă în procesul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. ”A decis pentru a doua oara ca fetitele sa aiba domiciliul la mine in timpul procesului”

”Dragii mei, in ultimele saptamani am primit zeci de mii de mesaje de incurajare din partea voastra. Va multumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordati in cea mai sensibila perioada din viata mea. Desi eu am introdus cererea de divort la inceputul anului, separat tatal a intentat o ordonanta presedintiala pentru stabilirea domiciliului fetitelor la el”, a scris Alina Sorescu în mediul online.

”Prima hotarare a instantei mi-a fost favorabila, dar el a introdus cale de atac.  Instanta a respins si apelul pe care el l-a formulat si a decis pentru a doua oara ca fetitele sa aiba domiciliul la mine in timpul procesului, care va incepe spre sfarsitul anului. Sunt increzatoare ca totul va fi bine”, a adăugat artista.

citește și...