Alexandru Ciucu, în proces cu Alina Sorescu. Ce se întâmplă între cei doi

03.05.2022, 11:47
Alexandru Ciucu, în proces cu Alina Sorescu. Ce se întâmplă între cei doi
Alexandru Ciucu, în proces cu Alina Sorescu. Ce se întâmplă între cei doi

În ultima perioadă de timp, au tot existat speculații despre divorțul dintre cântăreața Alina Sorescu, în vârstă de 35 de ani, și designerul Alexandru Ciucu, în vârstă de 46 de ani. deși niciunul dintre cei doi nu a făcut vreo declarație în acest sens, acum s-a aflat că Alexandru Ciucu i-a intentat proces Alinei Sorescu, împreună cu care are doi copii.

Cântăreața Alina Sorescu este căsătorită cu Alexandru Ciucu. Cei doi au împreună două fetițe, Carolina și Raisa. Despre cei doi s-a speculat, în ultima vreme, că s-ar fi separat.

Deși niciunul dintre cei doi nu a confirmat sau a infirmat zvonurile privind divorțul, acum s-a aflat că Alexandru Ciucu i-a intentat proces Alinei Sorescu.

Alexandru Ciucu, în proces cu Alina Sorescu.  se luptă pentru custodia copiilor

Alexandru Ciucu i-a intentat un proces Alinei Sorescu, cei doi urmând să se întâlnească la tribunal pentru a stabili custodia copiilor. Pe portalul instanței de judecată apare în prezent cererea lui Alexandru Ciucu, care a depus o ordonanță președințială.

Informații legate de divorțul celor doi nu apar în mod direct, însă emiterea unei ordonanțe preşedinţiale e o procedură prin care se stabilește un posibil program de vizitare al copiilor, în cazul unui cuplu aflat în divorț, în situația în care părțile nu se înțeleg asupra acestui aspect, precizează click.ro.


Foto: portal.just.ro

Alexandru Ciucu a mai fost căsătorit

Mariajul cu Alina Sorescu nu este primul al lui Alexandru Ciucu. Acesta a mai fost căsătorit o dată.

„Prima mea căsătorie a fost un impuls de moment, un teribilism al vârstei, fără pretenția de a fi fost un pas gândit și pus la cale cu seriozitate. Ne cunoșteam de o lună când ne-am hotărât să o luăm pe acest drum pentru care încă nu eram pregătiți. Întâlnirea cu Alina a avut loc la o altă vârstă, într-un moment al vieții mele când știam ce fel de femeie îmi doream și mai ales după ce mă acomodasem cu ideea că trebuie să renunț la unele lucruri pentru a putea construi o relație. Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi și implicit de experiență. Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea în tot acest proces de maturizare forțată, dar se pare că dorința de a rămâne împreună și educația primită ne-au făcut să trecem cu bine aceste etape atât de necesare unei relații”, spunea Alexandru Ciucu într-un interviu pentru revista Tango.

 

citește și...