Alina Sorescu, primele declarații după zvonurile că ar fi fost înșelată de Alexandru Ciucu. ‘Eu simt că sunt mai puternică’

21.05.2021, 16:21
Alina Sorescu, primele declarații după zvonurile că ar fi fost înșelată de Alexandru Ciucu. 'Eu simt că sunt mai puternică'
Alina Sorescu, primele declarații după zvonurile că ar fi fost înșelată de Alexandru Ciucu. 'Eu simt că sunt mai puternică'

Alina Sorescu a reacționat după ce s-a zvonit că ar fi fost înșelată de soțul său, Alexandru Ciucu.

Solista a fost invitată în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, unde a fost destul de evazivă în legătură cu presupusul amantlâc al partenerului său.

Alina Sorescu, înșelată de Alexandru Ciucu?

„Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucuri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus la Exclusiv VIP, Alina Sorescu.

Solista nu a negat informațiile apărute în presă despre Alexandru Ciucu, dar a preferat să vorbescă mai mult despre planurile ei de viitor.

„Tind să cred că m-a schimbat în bine această perioada. Eu simt că sunt mai puternică după pandemie. Mi-am vazut constant și cu grijă de drumul meu, mi-am concentrat atenția pe fetițele mele. Am școala de muzică „Picii lui Soreasca”, am avut un proiect în TVR. Simt că întotdeauna mi-au ieșit lucrurile, am avut mereu răbdare și oamenii știu că sunt un om serios”, a mai spus Alina Sorescu.

Sunt căsătoriți de 11 ani

Alexandru Ciucu s-a căsătorit cu artista Alina Sorescu pe 12 septembrie 2010. Cei doi au împreună două fetițe: Elena Carolina, născută în 2014, şi Ana Raisa, venită pe lume pe 20 aprilie 2016.

Anul trecut, Alina Sorescu mărturisea că nu sunt probleme în căsnicia cu Alexandru Ciucu.

„Eu sunt în lumea asta de mică și am muncit atâția ani să ajung la un nume curat și lumea, cum să spun, să creadă în numele meu. Să-mi creez o imagine credibilă. Dar eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta. Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri. Dar eu asta fac de când mă știu.

Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil. Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și familie”, a spus Alina Sorescu, citată de revista Viva.

citește și...