Lucian Viziru, detalii picante despre scenele de sex cu Nicoleta Luciu dintr-o telenovelă. ”Nici nu știam să joc așa ceva”

01.02.2022, 14:02
Lucian Viziru, detalii picante despre scenele de sex cu Nicoleta Luciu dintr-o telenovelă. ”Nici nu știam să joc așa ceva”
Lucian Viziru, detalii picante despre scenele de sex cu Nicoleta Luciu dintr-o telenovelă. ”Nici nu știam să joc așa ceva”

Lucian Viziru, în vârstă de 45 de ani, a dat detalii picante în cadrul unui podcast despre scenele de sex pe care le-a filmat cu Nicoleta Luciu în telenovela ”Lacrimi de iubire”, difuzată cu ani în urmă la TV. ”Nici nu știam să joc așa ceva”, a mărturisit Lucian Viziru, care a povestit și ce temeri a avut legat de scenele respective.

Lucian Viziru și-a amintit cum a trăit prima secvență de sex din „Lacrimi de iubire”, filmată alături cu Nicoleta Luciu. Invitat de Cătălin Măruță la podcastul ”Acasă la Măruță”, Lucian Viziru a fost provocat să povestească pe îndelete cum au decurs filmările la prima scenă de sex dintr-o telenovelă românească. Lucian Viziru a trăit de șapte ani în Germania. Lucian Viziru este căsătorit cu Ema, împreună cu care are un băiat, Mihai. Lucian Viziru, a fost solist în trupa ”Gaz pe foc”, actor și prezentator. De ceva vreme, acesta este antrenor de tenis.

De ani de zile, Nicoleta Luciu s-a retras la Miercurea Ciuc, acolo unde locuiește împreună cu soțul ei, Zsolt Csergo, și cei patru copii ai lor. Dacă cu ani în urmă era o prezență constantă pe micile ecrane, astăzi Nicoleta Luciu nu mai apre decât extrem de rar la TV. Dinu Maxer a trăit o poveste de dragoste cu Nicoleta Luciu. Cei doi au avut o relație de opt ani. S-au despărțit în anul 2005, când nimeni nu se aștepta.

Lucian Viziru, detalii picante despre scenele de sex cu Nicoleta Luciu dintr-o telenovelă. ”Nu doar că am văzut-o dezbrăcată, mi-am luat trei perechi de chiloți pe mine”

”Mă puneau să stau în chiloți pe acolo, să fac flotări, să mă dau cu ulei. Țin minte că aveam… apropo de prima secvență cu Nicoleta, mă gândeam cu o seară înainte, zic: ”Bă, să îmi bag picioarele… Ce mă fac?” Nici nu știam cum să joc așa ceva, mai aveam și problema dacă mi se scoală, mă fac de… A doua zi, mi-am făcut eu mindsetul și am zis: ”Bă, știi ceva? Dacă mi se scoală, mi se scoală, mi-o vede tot platoul aici și cu asta basta, mi-o simte și Nicoleta și aia e”. Am fost întrebat dacă aș avea ceva împotrivă dacă mi-aș da jos inclusiv chiloții. Zic: ”Ce, ești nebun?!”, i-am zis lui Iura Luncașu. M-am dus la Ruxandra Ion și i-am spus că dacă mi se scoală aia e și răspunsul ei e: ”Dacă ți se scoală, te bat! Acum cum fac… Cred că și acum mai e frumoasă. (n.r. Nicoleta Luciu) Nu doar că am văzut-o dezbrăcată, mi-am luat trei perechi de chiloți pe mine”, a mărturisit Lucian Viziru, potrivit revistei Viva.

”Încercam să nu îi ating limba ca să nu se ducă creierul meu către zona aia, m-am gândit la Palestina, dacă te uiți la secvența aia, zici că suntem doi handicapați, care trebuie să stea lipiți și să facă ceva cu gura deschisă, atâta tot. Câteva zile mai târziu, după ce s-a difuzat secvența, mergeam spre Buftea, ascultam în mașină ProFM, interviu cu Nicoleta Luciu. DJ-ul o întreabă: ”Cum o are Viziru? I s-a sculat?”. La care ea zice: ”Nu i s-a sculat nimic, cred că e homosexual”. Am ajuns la Buftea, era la machiaj. Mi-a spus la câteva luni după: ”Nu mi-ai dat și tu un telefon, nu m-ai invitat nicăieri, tot așteptam să faci o mișcare Na, poftim! Ți-am făcut-o acum””, a ma spus Lucian Viziru.

citește și...