Lucian Viziru, despre situația coronavirusului din Germania. ”Doar opt la sută dintre nemți vor să se ridice măsurile de distanțare socială”

18.04.2020, 13:43
Lucian Viziru, despre situația coronavirusului din Germania. ”Doar opt la sută dintre nemți vor să se ridice măsurile de distanțare socială”
17. Lucian Viziru, despre situația coronavirusului din Germania. ”Doar opt la sută dintre nemți vor să se ridice măsurile de distanțare socială”

Lucian Viziru trăiește de 7 ani în Germania, alături de soția lui, Ema, și fiul lor, Mihai. Evenimentele din ultimele săptămâni le-au schimbat serios stilul de viață

Lucian Viziru a mărturisit că lui nu-i dispalce ideea de a sta acasă alături de familia sa.

„Nemții fac foarte multă mișcare, chiar și bătrânii, indiferent de vremea de afară, de aceea ni s-a permis ca în continuare să rămânem activi. Mie, personal, nu îmi displace faptul că stau acasă cu soția și copilul. Locuința noastră se află la parter și putem ieși oricând vrem pe terasă sau în curte, pe iarbă. Ne plimbăm în fiecare zi cu bicicletele, jogging-ul nefiind o mare pasiune a mea”, a declarat Lucian Viziru pentu potv.ro, citat de perfecte.ro.


Artistul a explicat că doar opt la sută dintre nemți vor să se ridice măsurile de distanțare socială impuse din cauza pandemiei de coronavirus.

„Sincer, cu un ochi râd și cu unul plâng, dar mai mult râd. În urma unui sondaj, doar opt la sută dintre nemți vor să se ridice măsurile de distanțare socială. Se pare că ne place”, a mai spus Lucian Viziru.

Acesta a explicat și cum decurge viața familiei sale în această perioadă.

„Cel mai fericit în toată povestea asta cred că este Mihai, care nu trebuie să se ducă la școală și are mult mai mult timp la dispoziție pentru PlayStation. Eu mă bucur ca mâncăm cu toții acasă în fiecare zi. Serile ni le petrecem, de asemenea, împreună, iar diminețile facem lecții și, așa cum am spus mai devreme, foarte mult sport”, a încheiat Lucian Viziru.

citește și...