Loredana Groza, invitat special în gala ”Piese de top” la ”Te cunosc de undeva”. Va cânta alături de nepotul lui Florin Salam

24.04.2021, 14:57
Loredana Groza, invitat special în gala ”Piese de top” la ”Te cunosc de undeva”. Va cânta alături de nepotul lui Florin Salam
Loredana Groza, invitat special în gala ”Piese de top” la ”Te cunosc de undeva”

Cu doar câteva săptămâni înainte de marea finală a celui de-al şaisprezecelea sezon, bătălia pentru primele locuri în clasamentul transformărilor devine din ce în ce mai serioasă la ”Te cunosc de undeva!”, iar provocările Ruletei, pe măsură.

Pentru sâmbăta aceasta, tema stabilită – Piese de top, îi va pune pe mulţi în dificultate. Jurata ”X Factor” şi ”Next Star”, Loredana Groza, va deschide seara de gală, alături de invitatul ei, finalisul ”X Factor”, Adrian Petrache, cu un super recital.

„Această gală, Piese de top, nu putea începe decât cu un artist de top!”, îi va mărturisi profesorul de actorie, Cristi Iacob, Loredanei, în vreme ce Cosmin seleși va completa: „Lori, ştii ce am făcut noi în ultimii 9 ani? Ţi-am făcut toată discografia!”. Mai mult, echipa ”Te cunosc de undeva!” îi va prezenta artistei cele două transformări din acest sezon, cea a lui Radu Ştefan Bănică (Zig Zagga) şi cea a lui Pepe (Bună seara, iubito!), pe care aceasta le va discuta în detaliu, alături de juraţii show-ului transformărilor. Întregul moment va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, în cea mai nouă gală ”Te cunosc de undeva!”.

 

Loredana Groza, despre momentele neplăcute prin care a trecut când abia începusae să apară la TV

Loredana Groza este una dintre cele mai de succfes artiste din România. În plan personal,  Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea din anul 1998. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Elena. Celebrul Florin Călinescu este nașul de cununie al Loredanei Groza.

Loredana a vorbit, la o emisiune de televiziune, despre momentele mai puțin plăcute prin care a trecut în copilărie și adolescență, când abia începuse să cânte și să apară la televizor.

”O altă perioadă în care eram tratată incorect, și chiar de profesori, a fost după ce am început să cânt, să apar la televizor. Aveam un profesor de tehnologie care îmi spunea: „Hai Steluța, la tablă, hai să te vedem, că la televizor ești mare și tare”. Voia să mă pună jos. Nu m-a descurajat, eram deja în perioada în care luasem contact cu succesul, asta își dă o anumită putere, încredere. Mă lăsam și nu comentam, înghițeam, în sec, ștergeam o lacrimă în colțul ochiului”, povestea binecunoscuta artistă.

 

 

 

citește și...