Loredana Groza: ”Am făcut nişte sacrificii, prin prisma meseriei mele, şi uneori mă gândesc că n-ar fi trebuit să le fac”

07.08.2020, 16:04
Loredana Groza: ”Am făcut nişte sacrificii, prin prisma meseriei mele, şi uneori mă gândesc că n-ar fi trebuit să le fac”
Loredana Groza: ”Am făcut nişte sacrificii, prin prisma meseriei mele, şi uneori mă gândesc că n-ar fi trebuit să le fac”

Renumita cântăreață Loredana Groza a făcut mărturisiri despre viața și cariera sa. Aceasta a afirmat că de-a lungul anilor a făcut numeroase sacrificii pe care susține că poate nu ar fi trebuit să le facă.

Loredana Groza este căsătorită de foarte mulți ani cu Andrei Boncea, împreună cu care are o fiică, Elena. Despre viața și cariera sa a făcut vedeta mărturisiri într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro.

Întrebată dacă există vreun lucru căruia nu ar ști cum să-i facă față, Loredana Groza a răspuns:

”De obicei, situaţiile legate de viaţă sunt cele mai delicate. Pe scenă întotdeauna mă descurc, am puterea de a improviza. Şi de multe ori îmi place mai mult să împrovizez, mi se pare mai ofertant, decât să merg pe nişte tipare şi să respect niste „reguli”. Cred că în viaţă suntem nişte invăţăcei continuu, în meseria de mamă, de fiică, de soţie, din orice experienţă ne pune viaţa în faţă întotdeauna avem de învăţat.

Niciodată nu am crezut despre mine că sunt fiica perfectă sau mama perfectă. Ca să nu mai spun faptul că meseria de mamă mi se pare, de departe, cea mai grea.

Şi mai cred că încă nu e timpul pierdut să compensez clipele pe care, din păcate, nu am putut să le petrec cu fiica mea, aşa cum mi-as fi dorit. Am făcut nişte sacrificii, prin prisma meseriei mele, şi uneori mă gândesc că n-ar fi trebuit să le fac.

Că trebuia să îmi asum total fiecare dintre aceste misiuni ale mele, dar să găsesc un echilibru şi mai mult între ele şi, mai ales, să găsesc mai mult timp întotdeauna pentru cei din jurul meu. Cred că e cel mai important asta, să găseşti timp pentru cei pe care îi iubeşti”.

Ce spune despre dragoste


Loredana Groza consideră că dragostea este cel mai important sentiment, iar atunci când este iubită se simte în al nouălea cer.

”Când sunt iubită sunt în al nouălea cer. Îmi place să fiu iubită, îmi place să iubesc, poate îmi place să iubesc mai mult decât să fiu iubită…. Şi da, cred că dragostea e cel mai important sentiment, fără de care nu putem trăi. Dumnezeu ne-a lăsat pe pământ fiinţe iubitoare, să învăţăm tot timpul lecţia iubirii. E o lecţie nesfârşită”, a afirmat artista.

”Nu pot trăi fără dragoste, fără apă, făra aer…şi când spun dragoste spun cei dragi mie, familia mea, prietenii mei, fanii mei! Eu sunt genul acela de om care se încarcă şi îi este suficient ca să fie fericit chiar şi un zâmbet sau o privire caldă primită de la un necunoscut, pe stradă!”, a mai declarat celebra cântăreață.

citește și...