VIDEO / Fiica Loredanei Groza a împlinit 22 de ani. Ce cântec i-a compus artista în urmă peste două decenii

15.07.2020, 12:33
VIDEO / Fiica Loredanei Groza a împlinit 22 de ani. Ce cântec i-a compus artista în urmă peste două decenii
VIDEO / Fiica Loredanei Groza a împlinit 22 de ani. Ce cântec i-a compus artista în urmă peste două decenii

Cântăreața Loredana Groza a aniversat-o ieri pe fiica sa. Elena a împlinit 22 de ani.

Loredana Groza este căsătorită de foarte mulți ani cu Andrei Boncea, împreună cu care are o fiică, Elena. Elena este astăzi o tânără foarte frumoasă, care atrage privirile ca un magnet, la fel ca faimoasa ei mamă. Marți, 14 iulie, fiica Loredanei Groza și-a aniversat ziua de naștere. Elena a împlinit 22 de ani.

Cu ocazia aniversării fiicei sale, Loredana Groza i-a făcut urări publice acesteia. de asemenea, vedeta a publicat în mediul onșline și o înregistrare cu un cântec pe care l-a compus pentru Elena în urmă cu 22 de ani.

”La Mulți Ani, Elena!!❤️☀️??????? Happy Bday my baby!! Puiul meu sunt 22 de ani astăzi de când m-ai făcut Mamă! Cine ar fi crezut că după atâția ani încă învăț cum să fiu mamă!

Ai venit pe pământ și in viața mea ca o binecuvântare divină! Îți doresc să fii sănătoasă și fericită și să-ți trăiești visele!

Cântecul care e pe fundal l-am compus acum 22 de ani pentru Elena mea? Mami te iubește❤️?”, este mesajul transmis de Loredana Groza de ziua de naștere a fiicei sale.

Ce spune Loredana Groza despre partenerul său de viață

Loredana Groza, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, a explicat de ce a ales să protejeze imaginea familiei de-a lungul timpului.

„Da. De la început, amândoi am zis că aşa e cel mai bine. Andrei e un tip foarte discret şi nu vrea să stea în lumina reflectoarelor. E suficient să fie o persoană în casă care să atragă atâtea blitzuri”,  a mărturisit Loredana Groza într-un interviu.

Vedeta comenta și despre zvonurile apărute de-a lungul anilor conform cărora s-ar fi separat de soțul său.

„Lasă-i să se gândească… Niciodată! (n.r. n-a simțit vreodată nevoia să dea vreo replică). Pentru că eu ştiu ce am acasă. Ştiu ce relaţie avem şi n-avem nevoie de confirmările lumii pentru relaţia noastră. Lasă lumea să vorbească, ăsta-i rostul ei, vorba cântecului”, mai spunea ea.

citește și...