FOTO / Mirela Vaida la ”Te cunosc de undeva!”: „E nenorocire! Nu vreau să mai aud de ea în veci!”

16.04.2021, 14:20
FOTO / Mirela Vaida la ”Te cunosc de undeva!”: „E nenorocire! Nu vreau să mai aud de ea în veci!”
FOTO / Mirela Vaida la ”Te cunosc de undeva!”: „E nenorocire! Nu vreau să mai aud de ea în veci!”

Shakira, Madonna, Doina Badea sau Pink, niciuna dintre aceste transformări nu au adus-o pe Mirela Vaida într-o asemenea stare cum a reuşit personajul pe care îl va avea de interpretat sâmbăta aceasta la ”Te cunosc de undeva!”.

Pentru gala Seara de dans, Ruleta i-a adus Mirelei Vaida un personaj nu doar reprezentativ pentru muzica internaţională, ci unul care a inventat un stil de dans. Astfel, Mirela Vaida se va transforma sâmbătă în Gaby şi va interpreta El Meneaito la emisiunea ”Te cunosc de undeva” „Ozana, Dumnezeu mi-e martor că nu am avut parte de o provocare mai mare niciodată decât aceea de a cânta fără cap şi fără coadă, o înşiruire de cuvinte pe care nu le înţeleg! Nu înţeleg cum le împarte, cum respiră, cum se duce, o dată fraza e mai lungă, o dată mai sacadată…”, a dezvăluit Mirela Vaida  la repetiţiile de canto.

„Nu vrei să ştii cum arată foile mele pe care am încercat să învăţ această melodie! E nenorocire! Nu vreau să mai aud de ea în veci! Acasă am spart farfurii, am trântit vaze cu flori, am rupt foi şi am aruncat cu ele de toţi pereţii, nu mai pot!”, a povestit amuzată Mirela Vaida . Cristi Iacob a venit imediat în întâmpinarea ei şi a conchis: „E clar, Mirela are sindromul Meneaito!”.

Ce a spus Mirela Vaida despre participarea sa la ”Te cunosc de undeva”

Mirela Vaida este moderatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1. De asemenea, în prezent vedeta este implicată în show-ul ”Te cunosc de undeva”, unde este concurentă. Despre participarea la această emisiune a făcut Mirela Vaida declarații la TV.

“Se fac repretiții, antrenamente. Se fac repretiții în platou pentru camerele de filmat și pentru sonorizare, după care se filmează efectiv. Noi aseară am terminat în jur de 8, sunt în jur de 12 ore pe zi pentru o ediție”, a detaliat ea.

„Aş fi putut să fiu poate în juriu, dar nu mă bag, pentru că Ozana şi Andreea fac treabă foarte bună, aşa că mă las pe mâna lor. Mă simt ca la şcoală, într-a XII-a, parcă învăţăm pentru bacalaureat, ne interesează concurenţa, care e mai bun, ce i-a picat fiecăruia, ce note avem, cum ne înţelegem, cine cui dă puncte… Contează să ne simţim bine, să dăm totul pe scenă şi să ne bucurăm de momentele astea superbe, pentru că atmosfera de la Te cunosc de undeva! e tot timpul de sărbătoare!”, a completat Mirela Vaida.

citește și...