FOTO. Loredana Groza, cu un decolteu generos în finala ‘X Factor’! A cântat împreună cu Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam

18.12.2020, 23:25
FOTO. Loredana Groza, cu un decolteu generos în finala 'X Factor'! A cântat împreună cu Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam
Loredana Groza, cu un decolteu generos în finala 'X Factor'! A cântat împreună cu Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam

În finala ‘X Factor 2020’, Loredana Groza a demonstrat că vârsta nu este decât un număr în buletin! 

Artista de 50 de ani a uimit din nou, cu o apariție spectaculoasă înainte de marea finală X Factor, de vineri seară, 18 decembrie. Loredana Groza a cântat alături de concurentul său, Adrian Petrache.

Pe scenă, jurata de la ‘X Factor’ a ales să poarte o rochie neagră, mulată, cu sânii la vedere. Solista nu a ezitat să își expună silueta perfectă, în această ținută provocatoare.

Loredana Groza, sexy în finala ‘X Factor’

Loredana Groza și-a lăsat sânii să ‘defileze’ în toată splendoarea, spre deliciul celor din sală. Loredana Groza și Adrian Petrache au interpretat o piesă ale cărei versuri au fost compuse chiar de jurată.

Momentul a fost unul pasional, mai ales datorită Loredanei Groza. Loredana și Adrian Petrache au creat pe scena ‘X Factor 2020’ un moment memorabil.

Înainte de a cânta în marea finală, nepotul lui Florin Salam a mărturisit că Loredana Groza l-a ajutat extrem de mult pentru a ajunge unde este astăzi.

„E foarte implicată. M-am dus la ea să repetăm și am stat 7 ore”, a spus Adrian Petrache despre mentorul său.

‘Adrian are stofă de învingător și nu m-a sedus doar pe mine, ci pe toți care l-au văzut și pe ceilalți jurați. Este acel tip de artist pe care nu dai doi bani când îl vezi, dar când deschide gura se întâmplă o magie! E băiatul care a venit fără nicio șansă și care vrea să spargă tiparele, el nu vrea să imite pe nimeni!

Aștept să fie o seară extraordinară, în care să avem parte de emoții extraordinare, de energie, să ne bucurăm, să fie o seară glorioasă pentru că încheie acest sezon care a fost de neoprit și orice se întâmplă, arată că suntem puternici și că suntem învingători!’, a spus și Loredana Groza despre concurentul său.

citește și...