Lora, noi declarații despre plecarea de la emisiunea ”Vorbește lumea”. ”Altfel nu mai acceptam”

15.06.2021, 14:30
Lora, noi declarații despre plecarea de la emisiunea ”Vorbește lumea”. ”Altfel nu mai acceptam”

Lora este o cântăreață de succes, dar și prezentatoare de televiziune, aceasta înlocuind-o la Pro TV pe Adela Popescu. În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii. – Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani). Pentru a se proteja, Adela a decis să renunțe  la emisiunea ”Vorbește lumea”, fiind înlocuită de cântăreața Lora. Vedeta a prezentat „Vorbește lumea” alături de Cove și în al doilea concediu de maternitate al Adelei Popescu.

În data de 11 iunie 2021, Lora a luat decizia de a renunța la emisiunea ”Vorbește lumea”. Aceasta a explicat atunci că vrea să se ocupe de proiectele personale. Acum, Lora a dat noi detalii despre plecarea sa de la emisiunea de la Pro TV.

Lora, noi declarații despre plecarea de la emisiunea ”Vorbește lumea”. ”Nu pot renunța la mine ca să fiu prezentatoare de matinal”

Lora a răspuns întrebărilor fanilor care au fost curioși să afle mai multe amănunte legate de plecarea ei de la emisiunea ”Vorbește lumea”.

„Am spus ceea ce era de spus. Eu sunt performer activ și nu pot renunța la mine și la ce sunt construită să fac ca să fiu prezentatoare de matinal luni -vineri. Abia am reușit să fac față prima dată. Acum au fost restricții și am avut timp, altfel nu mai acceptam… și tot a fost greu pentru că am un business de crescut”, a spus Lora, potrivit tvmania.ro.

”Este greu să faci tot ce fac eu = o emisiune și să nu ai cum să pleci din oraș să te încarci, mai mult de o noapte. 5 luni au fost suficiente. Îmi pare rău dacă cineva e dezamăgit de răspunsul meu, dar asta e principalul motiv și consider că este întemeiat”, a adăugat cântăreața.

 

citește și...