Lora renunță la emisiunea ”Vorbește lumea”. Ce a declarat vedeta

11.06.2021, 13:48
Lora renunță la emisiunea ”Vorbește lumea”. Ce a declarat vedeta
Lora renunță la emisiunea ”Vorbește lumea”. Ce a declarat vedeta

Lora a decis să renunțe la emisiunea ”Vorbește lumea”, pe care o modera alături de Cove la postul de televiziune Pro TV.

Lora este o cântăreață de succes, dar și prezentatoare de televiziune, aceasta înlocuind-o la Pro TV pe Adela Popescu. În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii. – Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani). Pentru a se proteja, Adela a decis să renunțe  la emisiunea ”Vorbește lumea”, fiind înlocuită de cântăreața Lora. Vedeta a prezentat „Vorbește lumea” alături de Cove și în al doilea concediu de maternitate al Adelei Popescu.

Acum, Lora a luat decizia de a renunța la emisiunea ”Vorbește lumea”. Aceasta a explicat că vrea să se ocupe de proiectele personale.

Lora renunță la emisiunea ”Vorbește lumea”.  ”A fost o perioadă frumoasă”

Lora a prezentat emisiunea ”Vorbește lumea” timp de cinci luni.

La finalul ediției de vineri a emisiunii ”Vorbește lumea”, Lora a anunțat că se desparte de echipa show-ului pentru a aloca mai mult timp proiectelor personale.

”Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor: Mulțumesc! A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine. De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete. Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi, ca odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului Pup-o, mă 2. Povestea Vorbește Lumea merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale”, a spus Lora.

citește și...