Lora: ”La sfârșitul anului 2020 am primit un telefon care a schimbat direcția”

10.02.2021, 16:38
Lora: ”La sfârșitul anului 2020 am primit un telefon care a schimbat direcția”
Lora: ”La sfârșitul anului 2020 am primit un telefon care a schimbat direcția”

Lora a dezvăluit cum i s-au schimbat planurile pe care le făcuse pentru acest an în urma unui telefon pe care l-a primit la sfârșitul anului trecut.

Lora a renunțat la o vacanță pe care o plănuise anul acesta în Bali, împreună cu iubitul ei, Ionuț Ghenu, pentru emisiunea „Vorbește lumea”.

„La sfârșitul anului 2020 am primit un telefon care a schimbat direcția a ceea ce credeam eu că va fi prima jumătate a anului 2021. Eu și Ionuț aveam planificat să petrecem cel puțin șase luni în Bali, locul care ne-a fost a doua casă, pentru 5 luni, când a început pandemia. Acolo am creat legături puternice cu localnicii. Este locul în care am promis că ne vom întoarce și care ne-a fost atât de benefic din numeroase puncte de vedere. Iată că acest telefon care a venit ca o mare surpriză și care m-a bucurat… ne-a dat planurile peste cap! Sunt sigură că am ales foarte bine pentru că am avut o chimie extraordinară cu echipa acestei emisiuni, încă de la prima experiență și mă bucur că s-au gândit, din nou, la mine”, a declarat Lora pentru tvmania.ro.

Lora i-a luat locul Adelei Popescu după ce ac easta a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii. – Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani). Pentru a se proteja, Adela a decis să renunțe  la emisiunea ”Vorbește lumea”, fiind înlocuită de cântăreața Lora.

„Acest bebeluș este foarte important. Am hotărât să mă retrag, dar nu te las singur. Rămâi cu Lora… Ce-am eu în burtică este o responsabilitate foarte mare”, a spus Adela Popescu la emisiunea pe care a moderat-o alături de Cove.

Lora a prezentat „Vorbește lumea” alături de Cove și în al doilea concediu de maternitate al Adelei Popescu.

citește și...