Lidia Buble, pregătită să devină mămică. ”Am fost și bonă, adică oricând ar veni, eu o să fiu pregătită”

13.06.2022, 15:14
Lidia Buble, pregătită să devină mămică. ”Am fost și bonă, adică oricând ar veni, eu o să fiu pregătită”
Lidia Buble, pregătită să devină mămică. ”Am fost și bonă, adică oricând ar veni, eu o să fiu pregătită”

Cântăreața Lidia Buble, în vârrstă de 29 de ani, a comentat despre exentualitatea de a deveni mămică. Artista, care provine dintr-o familie numerroasă, a afirmat că își dorește copii. ”Am fost și bonă, adică oricând ar veni, eu o să fiu pregătită”, a mărturisit Lidia Buble în cadrul unui interviu.

Lidia Buble a făcut declarații despre eventualitatea de a deveni mămică.

Artista a mărturisit, pentru click.ro, că își dorește copii.

Lidia Buble, pregătită să devină mămică.”Acum Dumnezeu decide când va fi momentul și cu cine”

“Eu m-aș putea vedea mămică oricând pentru că de mici noi ne-am crescut acasă între noi. Am fost și bonă, adică oricând ar veni, eu o să fiu pregătită. Acum Dumnezeu decide când va fi momentul și cu cine! Mă văd o mămică foarte cool și răbdătoare. Mă văd o mămică ideală! Acest răspuns mi-l dau nepoții mei, favorizându-mă, petrecem foarte mult timp împreună! Familia este sursa mea de energie”, a declarat Lidia Buble.


În cadrul aceluiași interviu, artista a vorbit și despre regrete: “Nu am regrete, îmi place să cred că toate experiențele și situațiile prin care am trecut, m-au format omul de astăzi care sunt și sunt mândră de unde am ajuns și ce am realizat. Mă bucur că sunt o persoană independentă, cu picioarele pe pământ, echilibrată. Am creat foarte multe amintiri frumoase și vor rămâne mereu așa. Le voi păstra mereu în suflet. Acum sunt plină de dragoste, echilibrată și mulțumită. Eu sunt un diamant, îmi place să cred că sunt cel mai sclipitor diamant”.

Lidia Buble provine dintr-o familie cu 11 copii

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, cu mulți copii – 11. Cântăreața are 4 surori, Dana, Estera, Diana și Lorena, și 6 frați, Simion, Corneliu, Beniamin, Daniel, Iosif și Elisei.

În ceea ce privește viața sentimentală, după despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble și-a găsit din nou fericirea în brațele altui bărbat. Este vorba despre un actor de origine cubaneză, Harlys Becerra. Însă povestea de dragoste dintre cei doi s-a destrămat. Ultertior, Lidia Buble a fost surpinsă alături de un alt bărbat, Horațiu Nicolae.

citește și...