La ce alimente nu a putut renunța Raluca Bădulescu. A slăbit, dar nu le poate scoate din meniul său

16.08.2022, 14:02
La ce alimente nu a putut renunța Raluca Bădulescu. A slăbit, dar nu le poate scoate din meniul său
La ce alimente nu a putut renunța Raluca Bădulescu

Raluca Bădulescu, în vârstă de 47 de ani, a slăbit spectaculos și a ajuns la o greutate de 47 de kilograme. Cu toate că este atentă la dieta pe care o ține, există câteva alimente la care vedeta nu a putut renunța sub nicio formă și le consumă și acum. ”Mie îmi plac dulciurile mult”, a explicat Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu este o cunoscută vedetă din showbiz-ul românesc. În plan personal,  Raluca Bădulescu a format un cuplu cu Florin Stamin timp de 13 ani. Jurata de la emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D, a decis să se separe de cel care i-a fost partener de viață. Raluca Bădulescu are un fiu, Alex, rezultat din relația pe care a avut-o cu Vali Pungă. Vedeta își adoră băiatul, despre care afirmă că este cel mai bun prieten al său.

Vedeta afișează o siluetă de invidiat. Raluca Bădulescu a recurs la o operație de micșorare a stomacului în urmă cu câțiva ani. Înainte de operația de micșorare a stomacului, Raluca Bădulescu avea 125 de kilograme, iar ulterior a ajuns la 54 de kilograme. Acum, Raluca Bădulescu a ajuns să cântărească 47 de kilograme. Deși este foarte atentă la dieta pe care o are, există alimente la care aceasta nu a putut să renunțe.

La ce alimente nu a putut renunța Raluca Bădulescu. ”Nu am renunțat la dulciuri nici acum, dar număr caloriile”

„Număr caloriile de doi ani, după perioada lockdown-ului, în care mă îngrășasem 10 kg și m-am panicat. Mă îngrășasem în timpul pandemiei, pentru că am stat și m-am uitat la Netflix și am mâncat în disperare. Mie îmi plac dulciurile mult. Nu am renunțat la dulciuri nici acum, dar număr caloriile. Să fie în jur de 1000 de calorii pe zi. Mănânc salată, brânzeturi, piept de pui, dar nu lipsesc o ciocolățică, o băutură acidulată cu zahăr, niciodată. Adică le balansez în așa fel încât să-mi ajungă de ceva dulce. Și acum în geantă, dacă mă căutați, să știți că am o ciocolată mică. Jur, chit că se topește că e vară. O am, trebuie să fie aici, la cap. Ciocolata e cu mine mereu”, a declarat Raluca Bădulescu pentru  impact.ro.

„Nu fac sport, uneori mă străduiesc să merg pe jos, dar nu fac sport. Într-o zi o să fac și asta, nu e ziua aceea încă”, a mai spus vedeta.

 

citește și...