Raluca Bădulescu se separă de soț. ”Uneori, viața te duce pe drumuri diferite”

01.06.2022, 11:46
Raluca Bădulescu se separă de soț. ”Uneori, viața te duce pe drumuri diferite”

Raluca Bădulescu, în vârstă de 47 de ani,  se separă de partenerul ei de viață. Vedeta și soțul ei, Florin Stamin, au decis să se separe, după o relație care a durat vreme de 13 ani. Raluca Bădulescu a făcut primele declarații despre separarea de soț. ”Uneori, viața te duce pe drumuri diferite”, a explicat vedeta TV.

Raluca Bădulescu a format un cuplu cu Florin timp de 13 ani. Jurata de la emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D, a decis să se separe de cel care i-a fost partener de viață.

Raluca Bădulescu a făcut primele declarații despre separarea de cel c are i-a fost partener de viață.

Raluca Bădulescu se separă de soț. ”Am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna”

Raluca Bădulescu a declarat că separarea are loc de comun acord, iar ea și fostul partener au rămas prieteni.

“După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna. Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare”, a declarat Raluca Bădulescu pentru wowbiz.ro.

Ce spunea Raluca Bădulescu despre soțul său

Vedeta a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru revista Viva, și cum a reușit să o impresioneze cel care i-a fost partener de viață.

”Ne-am cunoscut la sfârșitul unei veri, venise de la Ibiza, purta un still boho-chic specific Ibizei pe care nu îl mai văzusem. M-a atras și din punct de vedere fizic, dar și cu lookul său. Avea o nonșalanță, un aer special. A fost dragoste la prima vedere”, a mărturisit Raluca Bădulescu.

”Aveam 34 de ani și îl așteptam pe Făt-Frumos. Am fost foarte fericită cu primul meu soț, Vali Pungă, în continuare avem o relație extraordinară, dar îl așteptam pe acel bărbat de care eram convinsă că există pentru mine. Pur și simplu am știut de când l-am văzut pe Florin că el este acela predestinat, cred în destin, cred în Dumnezeu, cred în minuni, ele există. Ne-am căsătorit la trei luni după ce ne-am cunoscut, cununia religioasă am făcut-o la 10 ani după ce ne-am cunoscut. Am plecat la Ibiza, unde am stat trei luni, și ne-am reîntors în țară. Apoi ne-am mutat doi, trei ani în Spania”, a completat vedeta.

citește și...